ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ‘’ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-11-26

''Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ''

''Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ''

''ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ''

Δημοσιεύουμε σήμερα το τέταρτο και τελευταίο μέρος της αποκαλυπτικής και ενδιαφέρουσας συνέντευξης που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr gr και στον διαχειριστή της Θεοδωρίδη Σάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του συνδυασμού ''ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ'' του Δήμου Αλμωπίας , Προκοπίδης Ευάγγελος ο οποίος μίλησε για όλα και για όλους απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις της ιστοσελίδας μας.

Δείτε το πρώτο, δεύτερο και τρίτο μέρος της συνέντευξης  Ε Δ ΩΕ Δ Ω και Ε Δ Ω.

Παρακολουθείστε λοιπόν σήμερα το τέταρτο μέρος αυτής και τις απαντήσεις -θέσεις του για το νέο Νόμο περί Κυβερνησιμότητας των Δήμων που ψήφισε η Κυβέρνηση, όπου γιγαντώνονται οι Οικονομικές επιτροπές και αποψιλώνονται τα Δημοτικά Συμβούλια...

... για το θέμα του Πεζόδρομου της πόλης, για το Κολυμβητήριο, το Δασάκι, την Άσπρη αποθήκη, το χώρο της Λαϊκής αγοράς στο ΚΤΕΛ Αριδαίας, πως κρίνει το έργο της Δημοτικής Αρχής και τον Δήμαρχο Αλμωπίας, εάν υπάρχουν ''δελφίνοι'' στην παράταξη ''ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ'', και ποια είναι τα σχέδια του για την επόμενη ημέρα.

26-11-2021/16:19