ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ…

2021-11-23

Ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος, Κώστας Ραπτόπουλος, φέρεται να συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, μετά από μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η σύλληψη έγινε έξω από τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού Metropolis, με τον συλληφθέντα να οδηγείται στη συνέχεια στο Α.Τ. Καλαμαριάς.

Ο Κώστας Ραπτόπουλος μηνύθηκε από πολίτη για εξύβριση, απειλή, φθορά ξένης περιουσίας και σωματική βλάβη, πάντα με βάση όσα αναφέρει το δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, Ελεύθερος αφέθηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Ραπτόπουλος, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα σήμερα έπειτα από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του. Η εκδίκαση της υπόθεσης του γνωστού παραγωγού αθλητικών εκπομπών αναβλήθηκε για την προσεχή Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, τη μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου υπέβαλε πρόσωπο που συμμετείχε στις εκπομπές του, ως πανελίστας. Ο Κώστας Ραπτόπουλος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, για εξύβριση και για απειλή.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο δημοσιογράφος φέρεται να έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του πανελίστα και μόλις τον είδε, του επιτέθηκε. Ο ίδιος, ενώπιον της προέδρου του αυτόφωρου μονομελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, φέρεται να υποστήριξε ότι έδειρε τον συνεργάτη του γιατί τον αποκαλούσε κερατά και μιλούσε με προσβλητικά λόγια για τη γυναίκα του.

23-11-2021/14:13