ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΚΩΝ/ΝΟ...

2021-10-05

ΣΧΟΛΙΟ 1

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε στη Σλοβενία όπου βρίσκεται, για τα τεκταινόμενα στη Βουλή και με απόφασή του τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο βουλευτής Ά Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού με αφορμή τα όσα έγιναν νωρίτερα στην Βουλή.

Εκεί, δηλαδή, όπου ο υπουργός των Εξωτερικών της χώρας, Νίκος Δένδιας, «άδειασε» με αξιοσημείωτη ένταση τον πρώην -πλέον- βουλευτή της ΝΔ, βάζοντας... τελεία και παύλα στην αντιπαράθεση που άνοιξε στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής (σ.σ. διαβάστε εδώ όσα ειπώθηκαν και για την Τουρκία) μεταξύ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρου Δρίτσα και Σίας Αναγνωστοπούλου.

Οργισμένος ο Δένδιας με Μπογδάνο

Ο Νίκος Δένδιας αντέδρασε με οργή μετά τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τα γεγονότα στον Γράμμο και το Βίτσι, αλλά και τα πρόσφατα περιστατικά βίας από φασιστικές ομάδες της Χρυσής Αυγής στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

«Δεν βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στο κακό παρελθόν της χώρας. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε την επιβίωση της πατρίδας μας στο μέλλον», είπε ο Νίκος Δένδιας χτυπώντας και το χέρι του στο έδρανο.

Και συνέχισε στέλνοντας... μήνυμα στον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Εγώ δεν γνωρίζω κύριε συνάδελφε ποιος παρέστη στην εκδήλωση για το Βίτσι. Γνωρίζω ότι ο πατέρας μου παρέστη στο Βίτσι. Λέω λοιπόν ότι οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για αποκόμιση μικροπολιτικού οφέλους είναι απαράδεκτη.

Και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη. Και η κατάθεση στεφάνου με την Χρυσή Αυγή είναι επίσης απαράδεκτη και είναι ώρα σοβαρευτούμε γιατί η χώρα αντιμετωπίζει αυτή την ώρα εθνική απειλή. Και όσο εγώ εκπροσωπώ την κυβέρνηση εδώ δεν θα επιτρέψω να ξαναγίνει τέτοια προσπάθεια. Να είμαστε συνεννοημένοι».

Τι είπε ο Μπογδάνος και αποτέλεσε... παρελθόν

Νωρίτερα ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο Γρίβας έλεγε έχουμε τρεις εχθρούς: τους Άγγλους, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος έλεγε ότι ήταν οι κομμουνιστές».

Χαρακτήρισε τον αντικομμουνισμό «δικαίωμα του φιλελευθερισμού» ενώ για την ονομασία της Βόρειας Μακεδονίας είπε ότι «δεν θα μας αναγκάσει κανείς να λέμε Βόρεια Μακεδονία, είναι δικαίωμά μας να λέμε όποτε θέλουμε Κράτος των Σκοπίων​».

05-10-2021/20:23

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-10-05 21:12

Μήνυμα:

Μπράβο τού κάποιος έπρεπε να τό πει, όχι για τόν κουμουνισμο αλλά για τα σκόρπια έτσι πρέπει να λέγονται