ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ...

2021-03-20

 Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Αλμωπού Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ, ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Αλμωπίας και τα Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ.Χρήστο Μπάτση, για την αμέριστη υλική και ηθική συμπαράσταση και ανταπόκριση στα αιτήματα μας, που αφορούσαν την βελτίωση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας.

Η διάθεση και η συμβολή σας κ.Δήμαρχε, παρά τις δυσκολίες της εποχής, αποδεικνύει έμπρακτα ότι η Δημοτική Αρχή γίνεται αρωγός της μεγάλης προσπάθειάς που κάνουμε για να κρατήσουμε ψηλά την σημαία του συλλόγου, αλλά και γενικά για τον αθλητισμό και την δημιουργική απασχόληση των νέων στον τόπο μας. 

Θέλουμε τον Δήμο Αλμωπίας κοντά στην ομάδα μας, που έχει επιστρέψει στις Επαγγελματικές Κατηγορίες και σε λίγες ημέρες θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Football League, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επαρχία μας.

Τέλος λίγο πριν την έναρξη της προγραμματισμένης προπόνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός της ομάδας μας παρουσία των ποδοσφαιριστών, του προπονητικού τιμ και της διοίκησης. Αφορμή φυσικά το γεγονός της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League και των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου.

Η χρονιά είναι δύσκολη, όλοι ζουν γνωρίζουν τις αντιξοότητες αο την πρωτόγνωρη κατάσταση, αλλά υπάρχει πίστη για τις ικανότητες των παιδιών τόσο από την πλευρά του προπονητικού team αλλά και όλων των μελών της διοίκησης.

20-3-2021/18:45