ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΑΚΗΣ: ''Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2023-01-24

ΣΧΟΛΙΟ 1

Κατά τη χθεσινή Δευτέρα 23/01/2023 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας με μοναδικό θέμα συζήτησης την ψήφιση του προϋπολογισμού για το έτος 2023, και ύστερα από τη σχετική εισήγηση στην οποία προέβη ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σέλκος Ιωάννης, το λόγο ζήτησε και έλαβε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χατζηδημητρίου Σάκης.

Αρχικά αναφέρθηκε στην ώρα συνεδρίασης, ώρα 11.00 το πρωί!!, λέγοντας ότι εσκεμμένα ορίσθηκε αυτή η ώρα, προκειμένου να μην παρευρεθεί η αντιπολίτευση, προκειμένου συνεδριάσει και ψηφίσει μόνη της τον προϋπολογισμό, δείχνοντας έτσι ότι δεν θέλει τον διάλογο, την αντιπαράθεση και τον έλεγχο.

Χαρακτήρισε τον υπό ψήφιση προϋπολογισμό, πρόχειρο, διαχειριστικό, χωρίς πυξίδα, αντιγραφή των προηγούμενων ετών, και καθρέπτη και εργαλείο των προθέσεων της παράταξης Μπάτση.

Αναφέρθηκε επίσης στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την Αλμωπία (Κολυμβητήριο, Διοικητήριο, αρδευτικό, βιολογικός, καθημερινότητα κλπ) τα οποία κάνουν τη ζωή των κατοίκων ανυπόφορη.

Επίσης πρότεινε στον Δήμαρχο και την Διοικούσα παράταξη να βάλει και αυτή, έστω και τώρα, μία πέτρα στο... δαχτυλίδι του Δήμου!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω ενδιαφέρον βίντεο...

24/01/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2023-01-24 10:21

Μήνυμα: Όντως,σας καταλαβαίνω απόλυτα.Η ζωή σας και του φίλου σας του Μπίνου,θα εξακολουθήσει να είναι ανυπόφορη και την επόμενη τετραετία.