‘’ΧΑΜΟΣ’’ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ: Η ’’ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ’’, Ο ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ, Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ‘’ΜΑ@ΑΚ&Σ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-04-14

Απίστευτες εκφράσεις και συμπεριφορές παρακολούθησαν όσοι έτυχε να δουν τη χθεσινή (13/4/2022) διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα οκτώ θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Πρωταγωνιστές, ο επικεφαλής της παράταξης ''ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ'' της αντιπολίτευσης,  ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χατζόγλου Γιάννης και ο Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννου Δημήτρης. 

Με αφορμή λοιπόν τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α Έδεσσας  Χατζόγλου Γιάννης για την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η επιχείρηση, ο επικεφαλής της παράταξης  ''ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ'' Ρυσάφης Αντώνης αποκάλεσε αυτόν ότι ''ψεύδεται'', ότι είναι ''κοινός συκοφάντης'', ότι παίρνει μαθήματα συμπεριφοράς και μιμείται τον Δήμαρχό του Γιάννου Δημήτρη, ενώ τον παρομοίασε και με την ''Μάρθα Βούρτση''!! (Δείτε στο παρακάτω βίντεο από το 24:48 λεπτό έως το 28:00 λεπτό)

Η κατάσταση όμως ξέφυγε όταν ο παραπάνω επικεφαλής, φανερά εκνευρισμένος, από τα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννου Δημήτρης, ότι '' Εγώ είναι Εδεσσαίος, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Έδεσσας και έχω πολλούς φίλους, και θα έχω ακόμη φίλους και όταν θα χάσω το αξίωμα του Δημάρχου'', εκφράσεις που μάλλον άγγιξαν την ευαίσθητη χορδή του Ρυσάφη Γιάννη...

... εξαπέλυσε λεκτική επίθεση με εκφράσεις ''είσαι ανίκανος'', ''λες μα@ακ%ες'', είσαι ''μα#ακ&ας'') κυριολεκτικά πεζοδρομίου, ενώ στο... κάδρο τους έβαλαν και τα οικογενειακά τους!!, εκφράσεις και συμπεριφορές οι οποίες δεν τιμούν τον θεσμό που εκπροσωπούν. (Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο από το 30:48 λεπτό έως το 34:00 λεπτό)

Εις μάτην ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προσπαθούσε να επιβάλλει την τάξη!!

Δείτε το παρακάτω βίντεο στους χρόνους που προαναφέραμε , και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

14-4-2022/13:03