ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ: ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΟΡΟΙ: ''ΠΑΤΕΡΑΣ''- ''ΜΗΤΕΡΑ''- Ο'' ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ''- ''Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ'' ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ  ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΕΞΙΚΑ...

2024-01-10

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

Είναι γνωστό ότι, για να καταστρέψεις έναν λαό και μία χώρα, θα πρέπει να:

1.-Αλλάξεις ή να παραποιήσεις ή να διαγράψεις την ιστορία του (Πατρίδα),

2.-Γκρεμίσεις τον θεσμό και τη δομή της οικογένειας (Οικογένεια) και

3.-Καταργήσεις τα ήθη, τα έθιμά και τα πιστεύω του (Θρησκεία),

και για να το πούμε πιο απλά, να καταργήσεις ή να αλλοιώσεις τους τρεις πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται ένας λαός και εν προκειμένω η χώρα μας και ειδικότερα στο θεσμό της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας.

Δυστυχώς, αυτό επιδιώκει να πράξει στη χώρα μας, η Νέα Τάξη Πραγμάτων διά των οργάνων και εκπροσώπων της, εγχώριους και εισαγόμενους, οι οποίοι με μεγάλη προθυμία υπακούουν στα κελεύσματά και τις εντολές της, με τι  ανταλλάγματα, άραγε!!

Με γοργά λοιπόν βήματα, μεθοδικά και στοχευμένα, αρχικά όσον αφορά την ιστορία μας, σχεδόν τείνουν να την καταργήσουν από τα Σχολεία, το αυτό και με τη Θρησκεία, καταργώντας ή υποβαθμίζοντας το Σταυρό, τις εικόνες, τον Χριστό και τους Αγίους μας, και μία σειρά άλλων μέτρων, ενώ ακολουθεί η οικογένεια.

Έκπληκτοι λοιπόν οι κάτοικοι αυτής της δύσμοιρης χώρας, που τόσα έχει περάσει, (πολέμους, σκλαβιά, οικονομικούς πολέμους (μνημόνια) κλπ, που όμως σε πείσμα πολλών, κατάφερε να σταθεί όρθια καθόσον στηριζόταν στους τρεις παραπάνω πυλώνες, τελευταία διαπιστώνουν ότι με εισαγόμενους '' Δούρειους Ίππους'' οι οποίοι σαν διάττοντες αστέρες, εμφανίσθηκαν από το πουθενά στο προσκήνιο, καταλαμβάνοντας μάλιστα θέσεις ευθύνης και θέσεις λήψης σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον της χώρας μας, προσπαθώντας, έχοντας ''διατεταγμένη Υπηρεσία'' σταλμένοι από τα αφεντικά τους!!, να αλλοιώσουν τον τρίτο πυλώνα, τον θεσμό της οικογένειας.

Αφού λοιπόν οι Κυβερνώντες έλυσαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες!!, έθεσαν σε πρώτο πλάνο και προτεραιότητα, το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας από αυτά.

Ένα θέμα, πρωτοφανές, ανήκουστο, απίστευτο και ανάρμοστο για την κοινωνία μας, επιχειρώντας την ανατροπή των θεσμών, των ηθών, των εθίμων αλλά και των όσων άγραφων κανόνων έχουμε παραλάβει ως παρακαταθήκη από τους προγόνους μας.

Και όλα αυτά δυστυχώς με σύμμαχο και αρωγό το πολιτικό σύστημα αλλά και μεγάλη μερίδα των Μέσων Ενημέρωσης, που καθημερινά και με κάθε τρόπο, ηθελημένα ή μη, σιγοντάρουν όλη αυτή την προσπάθεια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που απειλεί να κυριεύσει τη χώρα μας.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα σχέδια τους για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, την τεκνοθεσία κλπ θα βρουν πολλούς υποστηρικτές και συμμάχους, παρά την αντίθετη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Έτσι λοιπόν ο στόχος που είναι η κατάρρευση των τριών πυλώνων στους οποίους στηρίζεται η Ελληνική Κοινωνία, δηλαδή η Πατρίδα η Θρησκεία και η Οικογένεια, διαφαίνεται ότι μάλλον επιτυγχάνουν το σκοπό τους, παρά τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις και αντιρρήσεις, ακόμη και μελών της Κυβέρνησης.

Αρκετοί αναρωτιούνται η επίσημη Εκκλησία τελικά τι ρόλο παίζει στο θέμα αυτό. Εκτός από μερικές φωνές τινών Επισκόπων, η επίσημη εκκλησία τηρεί στάση αναμονής.

Τι περιμένει άραγε; Μήπως τις επίσημες ανακοινώσεις, τις οποίες επικαλούνται υποκριτικά κάποιοι Υπουργοί και Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος για να πάρουν θέση;

Αστειότητες, καθόσον το πράγμα είναι ολοφάνερο που βαδίζει.

Τελικά σε λίγα χρόνια, οι μεγαλύτεροι θα έχουμε ήδη λησμονήσει τους όρους ''ΠΑΤΕΡΑΣ''-''ΜΗΤΕΡΑ''- ''Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ''- ''Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ'', ενώ είναι βέβαιο ότι τα παιδιά που βρίσκονται τώρα σε νηπιακή ηλικία, ούτε καν θα τις ακούσουν ποτέ, αφού θα αντικατασταθούν από ''ΓΟΝΕΑΣ 1''- ''ΓΟΝΕΑΣ 2''- ΚΑΙ ''Ο ή Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ'', αντίστοιχα.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του…

Θεοδωρίδης Σάκης, διαχειριστής της ιστοσελίδας ifonitispellas.gr

10/01/2024