ΑΡΙΔΑΙΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ''ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΝΤΑΙ'' ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2023-09-06

ΣΧΟΛΙΟ 1

Με αφορμή τις εργασίες που θα ξεκινήσουν, άγνωστο πότε!! όπως δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Κετικίδης Γιάννης, για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού Γυμναστηρίου Αριδαίας, (Δ.Α.Κ.Α), συζητήθηκαν το 12ο και 13ο θέμα, κατά τη χθεσινή, Τρίτη 05/9/2023, διαδικτυακή συνεδρίαση του Δήμου Αλμωπίας, το αίτημα του Φ.Ο. Αριδαίας, σχετικά με τον τόπο όπου θα προπονείται η ομάδα μπάσκετ και ειδικότερα:

12ο.-''Εξέταση αιτήματος του συλλόγου ΦΟΑ Αριδαίας για παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας για τις προπονήσεις του συλλόγου'' &

13ο.-''Εξέταση αιτήματος του συλλόγου ΦΟΑ Αριδαίας για παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του Γυμνασίου Εξαπλατάνου για τις προπονήσεις του συλλόγου''.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χατζηγιαννίδης Χρήστος για το θέμα αυτό, έλαβε χώρα σύσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων του Φ.Ο.Α, του Π.ΑΟ.Κ Αριδαίας και του Ομίλου Αντισφαίρισης, όπου αποφασίσθηκαν τα σημεία και οι χώροι που θα προπονούνται οι αθλητές των ομάδων.

Το ερώτημα φυσικά που παραμένει είναι που θα δίνονται οι επίσημοι αγώνες του Πρωταθλήματος των δύο παραπάνω ομάδων καλαθοσφαίρισης της Αλμωπίας!!

Ερώτημα έθεσε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων ο Τσαρκνιάς Πέτρος αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα περάτωσης των εργασιών στο Δ.Α.Κ.Α, η απάντηση του οποίου προκάλεσε αίσθηση, καθόσον ακόμη υπάρχουν γραφειοκρατικές εκκρεμότητες μεταξύ Δήμου Αλμωπίας και εργολάβου.

Εύστοχη μάλλον και η παρατήρηση του Ασβεστόπουλου Δημήτρη για την αργοπορία εκτέλεσης του έργου η οποία γίνεται έναν μήνα πριν τις εκλογές, ενώ όπως επεσήμανε έπρεπε να γίνει χθες!!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα ενδιαφέροντα συζητήθηκαν για το θέμα...

06/9/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-09-06 14:04

Μήνυμα: Του λέει ότι έπρεπε να γίνει το έργο χθες και ο άλλος (πρόεδρος του συμβουλίου)χασκογελαει και απαντάει τώρα το θυμήθηκες.... αυτή ακριβώς είναι η εικόνα για τον ενδιαφέρων των ΕΚΆΣΤΟΤΕ δημοτικών αρχών (όλες όσες πέρασαν)για τον αθλητισμό και τους χώρους άθλησης.(Εξαίρεση ο Τσαρκνιας για όσα έχει κάνει στο χώρο του τέννις ως ιδιώτης και ένα μπράβο το αξίζει).Η απόλυτη ξεφτίλα βέβαια ότι χαίρονται που τα βρήκανε λέει και θα στείλουν σε αυτά τα μπουντρούμια τους αθλητές να κάνουν προπόνηση.... αηδία και εμετός!!!!