ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΩΡΑ: ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-08-01

Ρεπορτάζ By Sakis

ΣΧΟΛΙΟ 1

Κυριακή σήμερα και μάλιστα πρωτομηνιά, αφού το ημερολόγιο δείχνει 01/8/2021 και το θερμόμετρο πήρε την ανιούσα, δείχνοντας 40άρια!!

Και όμως στην Αλμωπία υπάρχει ένας μικρός παράδεισος και μία όαση δροσιάς που ακούει στο όνομα Λουτρόπολη, όπου από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Κυριακή, γέμισαν τόσο οι πισίνες, όσο και οι εξωτερικοί χώροι αυτής από επισκέπτες που αναζητούν λίγη δροσιά.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα της ιστοσελίδας μας, όπου κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, αρκετοί επισκέπτες εξέφρασαν το παράπονό τους, δίνοντας μάλιστα οι ίδιοι και τη λύση στο πρόβλημα αυτό.

Συγκεκριμένα, στον χώρο στάθμευσης που υπάρχει στην Λουτρόπολη, τα σταθμευμένα οχήματα των επισκεπτών, κυριολεκτικά... λιώνουν από τη ζέστη, αφού είναι εκτεθειμένα στον καυτό ήλιο. Μεταφέρουν λοιπόν το αίτημά τους, μέσω της ιστοσελίδας μας οι επισκέπτες στους αρμόδιους, και προτείνουν να τοποθετηθούν ειδικά σκίαστρα στον χώρο, ώστε να προφυλάσσονται τα οχήματα από τη ζέστη ειδικά, αλλά και από τις λοιπά δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Μάλιστα προτείνουν τη λύση που έχουν καθιερώσει αρκετά πολυκαταστήματα, τοποθετώντας στους χώρους στάθμευσης ειδικά σκίαστρα για το σκοπό αυτό. Θεωρούμε ότι είναι δίκαιο το αίτημά τους, και μάλλον όχι υπερβολικά δαπανηρό, αν αναλογιστεί κανείς τη χρησιμότητα του όλου εγχειρήματος.

Πιστεύουμε ότι η Διοίκηση θα δει το θέμα θετικά και θα ικανοποιήσει το δίκαιο αυτό αίτημα, η εφαρμογή του οποίου θα αναβαθμίσει και την παροχή υπηρεσιών στους επισκέπτες... 

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

01/8/2021

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-08-02 09:49

Το Όνομά σας:

Κώστας

Μήνυμα:

Η Λύση στον συγκεκριμένο χώρο είναι η εμφύτευση των κατάλληλων δένδρων. Γιατί θα έπρεπε σε ένα τέτοιο περιβάλλον να τοποθετηθούν σκέπαστρα..