ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ: ‘’ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!

2021-06-25

Με αποχωρήσεις αλλά και απουσίες, που μάλλον εξέπεμπαν μηνύματα!! πραγματοποιήθηκε η χθεσινή Πέμπτη 25/6/2021 διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, τον λόγο ζήτησε και έλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού ''ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'' Παρούτουγλου Νίκος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε:

1.-Στο έργο του Βιολογικού καθαρισμού και σε ποιο στάδιο βρίσκεται, καθώς και στα έργα του προγράμματος ''ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ'' και στις αστοχίες που έγιναν!!

2.-Στο αρδευτικό αυλάκι του αγροκτήματος της τ.κ Φιλώτειας Πέλλας που ακόμη δεν περατώθηκε και αναγκάσθηκαν να το χρηματοδοτήσουν οι κάτοικοι του χωριού για να μπορούν να αρδεύσουν τα χωράφια τους!!

3.-Εάν ο Δήμος Αλμωπίας, προτίθεται να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων Δήμων και να επιδοτήσει μέσω ΕΣΠΑ επιχειρήσεις της Αλμωπίας που επλήγησαν λόγω Κορονό-ιού.

4.-Ποιο το όφελος της Λουτρόπολης από την αυξημένη κίνηση που παρατηρήθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αλλά και από τα Σ/Κ που επισκέπτονται τα Λουτρά πάρα πολύς κόσμος

5.-Το πρόβλημα που υπάρχει σε αρκετά σημεία του οδοστρώματος εντός της Αριδαίας από τη συσσώρευση νερών ένεκα της βροχόπτωσης, κάτι που επεσήμανε και η ιστοσελίδα μας πριν λίγες ημέρες (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

6.-Ζήτησε να πληροφορηθεί επίσης ποιο είναι το πλάνο της Δημοτικής Αρχής για την πόλη της Αριδαίας με εξαίρεση τον φωτισμό επί της Κύπρου και την αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

7.- Ζήτησε επίσης επιτακτικά να σταματήσει η Δημοτική Αρχή να επιβάλλει στους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων να αποστέλλουν... αυθόρμητα ευχαριστήρια για τα αυτονόητα!!, ενώ αναφέρθηκε και στην ανταποδοτικότητα των τελών για την καθαριότητα, τον φωτισμό και την άρδευση, προτείνοντας να πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση για τα θέματα αυτά.

Δείτε τις απαντήσεις του Δημάρχου Αλμωπίας επί των ανωτέρω θεμάτων σε επόμενη ανάρτησή μας ...

25-6-2021/14:02