ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΣΑΡΚΝΙΑ ΠΕΤΡΟΥ  ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ, ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΕΦΚΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ...

2021-07-21

Διαβάστε την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Τσαρκνιά Πέτρου κατά τη χθεσινή (Τρίτη 20/7/2021) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, αναφορικά με την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού στην Έδεσσα, την υπόθεση λειτουργίας της Λουτρόπολης Αλμωπίας  για το σχέδιο Νόμου για τις ιαματικές πηγές, αλλά και για την υποβάθμιση του ΕΦΚΑ (ΙΚΑ) Αριδαίας.

Μεταξύ άλλων λοιπόν ανέφερε:

''Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ την Αλμωπία την επισκεπτόταν όλοι οι Υπουργοί και οι κυβερνητικοί παράγοντες και είχαν άλλη αντίληψη για τη θέση και το μέλλον της περιοχής και της χώρας, Δυστυχώς η Αλμωπία ακόμη περισσότερο από όλη τη χώρα είναι ξεχασμένη από την κυβέρνηση της ΝΔ''.

''Ξαναξεσταίνεται"το σχέδιο νόμου για τις "Ιαματικές Πηγές Ελλάδας". Απαιτείται επαγρύπνηση των φορέων και της κοινωνίας της Αλμωπίας και όλης της περιφέρειας.

Τέλος, σχολίασε και έθεσε το ζήτημα της συνεχούς αποδυνάμωσης, υποβάθμισης και απαξίωσης της Αλμωπίας και της περιοχής με τελευταίο κατόρθωμα την υποβάθμιση του ΕΦΚΑ ( ΙΚΑ) της Αλμωπίας.

21-7-2021/10:12