ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ  ΠΟΥ ''ΠΡΟΚΑΛΕΙ'' ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ!!

2022-05-07

Αφορμή για το παρακάτω άρθρο, μας έδωσε η εικόνα που αντικρίσαμε σήμερα Σάββατο 07/5/2022 πρωινές ώρες στον χώρο στάθμευσης της Λουτρόπολης Αλμωπίας, η οποία (εικόνα) δυστυχώς ενίοτε προκαλεί τα παραβατικά άτομα και τα... ωθούν να παρανομήσουν!!

Αναφερόμαστε στις κλοπές που λαμβάνουν χώρα μέσα από τα οχήματα, που ο ή οι δράστες αφού θραύσουν τον υαλοπίνακα του οχήματος ή παραβιάσουν την πόρτα, αρπάζουν ότι βρουν μέσα σε αυτό και εξαφανίζονται.

Ειδικότερα, κατά τη σημερινή μας επίσκεψη στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, παρατηρήσαμε πολυτελές όχημα, μάρκας Μερσεντές, ο κάτοχος του οποίου είχε αφήσει στο μπροστινό κάθισμα του οχήματος, μία τσάντα με ανοικτό το φερμουάρ της, που ο περαστικός από δίπλα μπορούσε σχεδόν να δει το περιεχόμενό της και να προβεί στην αρπαγή της αφού πρώτα προκαλέσει φθορές στο όχημα, σπάζοντας το τζάμι ή με άλλον τρόπο.

Να σημειώσουμε ότι στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, λαμβάνουν συχνά- πυκνά φθορές στα οχήματα από παραβατικά άτομα με σκοπό στην συνέχεια την αρπαγή ορατών τις περισσότερες φορές τσαντών κλπ αντικειμένων (μπουφάν κλπ) που αφήνουν οι κάτοχοί τους σε ορατή θέα μέσα στο όχημα, αντί να τα ασφαλίσουν στο πορτ-μπαγάζ ή σε άλλο σημείο του οχήματος.

Καταγράφουμε και επισημαίνουμε το παραπάνω γεγονός, προς γνώση και συμμόρφωση των επισκεπτών της Λουτρόπολης και όχι μόνο... 

07/5/2022