ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ!! ΤΟ ΤΡΙΣ, ΑΝΔΡΟΣ... (ΦΩΤΟ)

2022-10-12

ΣΧΟΛΙΟ 1

Αναγκαζόμαστε, ύστερα από παράπονα και διαμαρτυρίες κατοίκων της Αριδαίας, να επανέλθουμε σε ένα θέμα που κυριολεκτικά... καίει, όχι μόνο τη χώρα μας αλλά και όλο τον πλανήτη, και η ιστοσελίδα μας είχε αναδείξει και κατά το παρελθόν.

Μετά λοιπόν τον φωτισμό που λειτουργούσε για πάνω από 20 ημέρες, συνεχώς μέρα!! και νύχτα στην Λουτρόπολη-Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), και την αποκατάσταση μετά την παρέμβαση της ιστοσελίδας μας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), ακόμη μία άσκοπη σπατάλη, γίνεται εδώ και καιρό, στο γηπεδάκι 5χ5 που τελευταία δόθηκε προς χρήση έμπροσθεν του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, όπου ο εσωτερικός φωτισμός του γηπέδου παραμένει σε λειτουργία, όλο το βράδυ, και σβήνει πρωινές ώρες, ταυτόχρονα με τον δημόσιο φωτισμό των οδών κλπ.

Προφανώς, ο φωτισμός στο παραπάνω γηπεδάκι έχει συνδεθεί με τον χρονοδιακόπτη του λοιπού Δημόσιου-Δημοτικού φωτισμού των οδών και ακολουθεί τον χρόνο παύσης με αυτούς, χωρίς να υπάρχει λόγος, καθόσον θεωρούμε ότι τις μεταμεσονύκτιες ώρες δεν υπάρχουν άτομα που να γυμνάζονται στον χώρο!!

Μάλιστα όπως μας ανέφεραν οδηγοί, ο παραπάνω φωτισμός κατά τις βραδινές ώρες, κυριολεκτικά... τυφλώνει τους διερχόμενους από την οδό Π. Μελά, με κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες μας, για το θέμα έχει ενημερωθεί πολλάκις ο Δήμος Αλμωπίας, χωρίς δυστυχώς να πράξει τα αυτονόητα και μάλιστα σε μία εποχή που λαμβάνονται και θα ληφθούν επαχθή μέτρα για το σύνολο των πολιτών για τον περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας.

Δείτε σχετικές φώτο που μας έστειλαν κάτοικοι της περιοχής, πατώντας ΚΛΙΚ στα βελάκια δεξιά και αριστερά, όπου η τελευταία φώτο πάρθηκε χθες το πρωί 07.00 η ώρα!!

12/10/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-10-12 23:04

Μήνυμα: Στην Μηλιά ο φωτισμός του πεζοδρομίου απ' την είσοδο του χωριού ανάβει νυχθημερόν