ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2022-07-31

ΣΧΟΛΙΑ 2

Ενώ ολόκληρη η υφήλιος βρίσκεται επί ποδός, σχετικά με την ενεργειακή κρίση που μαστίζει και... ακουμπά όλες σχεδόν τις χώρες του πλανήτη, λαμβάνοντας μέτρα περιορισμού της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος κλπ, μάλλον κάποιοι στο Δήμο Αλμωπίας, δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος!!

Έτσι λοιπόν μετά την προ ημερών άσκοπη και δαπανηρή λειτουργία του εξωτερικού φωτισμού στο ανοικτό θέατρο ''ΔΑΣΑΚΙ'', που σπαταλήθηκαν άγνωστο πόσες κιλοβατώρες ρεύμα (ΔΕΣ και ΕΔΩ), δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται, καθόσον πιθανώς δεν τους αφορά το θέμα αφού το κορόιδο ο λαός πληρώνει!!

Τη φορά αυτή η κατάσταση επαναλαμβάνεται, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στην ιστοσελίδα μας και μάλιστα με φωτογραφικό υλικό, στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, αφού για αρκετές ημέρες ο φωτισμός Leed που υπάρχει στον χώρο που οδηγεί από το εστιατόριο στους μικρούς καταρράκτες με περισσότερες από 5-6 κολώνες φωτισμού, βρίσκονται διαρκώς  αναμμένες!! με αποτέλεσμα, εκτός της άσκοπης κατανάλωσης ρεύματος, το οποίο πληρώνει ο κάτοικος της Αλμωπίας!! τα αρνητικά σχόλια των επισκεπτών να... δίνουν και να παίρνουν!!

Για μία ακόμη φορά θα θέσουμε το ρητορικό ερώτημα προς κάθε (αν)αρμόδιο:

''Άραγε στα σπίτια κλπ επιχειρήσεις τους, αφήνουν ανοικτούς τους διακόπτες του ρεύματος, χωρίς λόγο, όλη την ημέρα'';

Κάθε απάντηση δεκτή...

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από τις αναμμένες λάμπες, χθες Σάββατο 30/7 και σήμερα Κυριακή 31/7 από τον παραπάνω χώρο...

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-07-31 14:11

Μήνυμα: Το να κάνεις αντιπολίτευση,για να κάνεις αντιπολίτευση,είναι τουλάχιστον γραφικό.Κε Δ/ντα,από πότε υπάρχει κυβερνητική απόφαση από το ΥΠΕΝ,περί περιστολής ενεργειας είτε κρατικών ειτε δημοτικών δομών;μη δημιουργείτε λοιπόν εσφαλμένες εντυπώσεις,επειδή κάποιοι,μόνο από μένος προς την δημοτική αρχή,,σας παραπληροφορουν,για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

ΣΧΟΛΙΟ 2

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 14:11

https://www.ifonitispellas.gr/l/profitiko-to-simerino-dimosieyma-mas-erchetai-syskotisi-kai-sti-chora-mas-archi-apo-mnimeia-kai-dimosio-fotismo/

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/7/2022

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/7/2022