ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑΝ ΟΙ  ΠΙΣΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!

2021-12-25

ΣΧΟΛΙΑ 2

Ένα άσχημο συναίσθημα ένιωσαν σήμερα ξημερώματα 25/12, ανήμερα των Χριστουγέννων, οι πιστοί- και όχι μόνο- που πήγαιναν στην εκκλησία στο κέντρο της πόλης της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, και ενώ από την πλευρά της εκκλησίας ηχούσαν χαρμόσυνα οι καμπάνες και ακουγόταν η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία, από την άλλη και σε απόσταση κυριολεκτικά αναπνοής από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνδρου, έπαιζε στη διαπασών η μουσική  με λαϊκά κλπ άσματα από τα καταστήματα που βρίσκονται πέριξ της εκκλησίας...

... όπου ακουγόντουσαν ταυτόχρονα οι φωνασκίες κλπ ύβρεις από την διασκεδάζοντα προφανώς νεολαία, που στις 06.00 τα ξημερώματα διασκέδαζαν, προφανώς υπό την επήρεια από το ολονύκτιο καταναλωθέν αλκοόλ, που συνεχιζόταν στο λυκαυγές της ημέρας των Χριστουγέννων!!

Την όλη κατάσταση, σχολίασε μάλλον δηκτικά κάτοικος της πόλης, λέγοντας ''Ξέρουμε ότι ο Χριστός γεννήθηκε πριν 2000 χρόνια με την ψαλμωδία Αγγέλων, ενώ τώρα γεννιέται υπό τους ήχους του Βασίλη Καρρά κλπ αοιδών της νύχτας''!! 

25/12/2021

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-12-25 13:13

Μήνυμα:

Τί περιμένουμε μετά αφού εμείς οι ίδιοι τά κάνουμε σκατα γινόμαστε ίδιοι με τόν Μοσιαλο δεν διαφέρουμε σέ τίποτα.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-12-25 14:38

Μήνυμα:

ΚΑΤ΄΄ ΑΡΧΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΙΚΝΥΕΙΣ. ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ,  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ -ΑΝΗΛΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ- ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ; ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ............