ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ-ΠΕΛΛΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-07-16

ΣΧΟΛΙΑ 3

Τα δικά του παράπονα έκανε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κετικίδης Γιάννης, αμέσως και ύστερα από το δημοσίευμά μας σχετικά με τις αιτιάσεις των κατοίκων της Υδραίας-Πέλλας, για τον τρόπο ασφαλτόστρωσης στην είσοδο του χωριού τους. (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Ειδικότερα και όπως ανέφερε στον γράφοντα, κακώς γράφουμε ότι η άσφαλτος έπεσε μόνο στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας!! υποστηρίζοντας ότι η ασφαλτόστρωση πραγματοποιήθηκε σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος.

 Σε παρατήρησή μας ότι το βίντεο άλλα δείχνει, καθόσον φαίνεται ξεκάθαρα ότι ναι μεν σε ένα τμήμα του οδοστρώματος η άσφαλτος έπεσε σε όλο το πλάτος, αλλά υπάρχουν και δύο τμήματα του οδοστρώματος που η άσφαλτος έπεσε μόνο στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας!!

Μας διευκρίνισε ότι αυτό προέβλεπε η μελέτη, συμπληρώνοντας ότι με δική του πρωτοβουλία και χωρίς να το προβλέπει η μελέτη, η άσφαλτος έπεσε επιπλέον στο ένα μόνο ρεύμα κυκλοφορίας!!

Μάλιστα εμφανώς ενοχλημένος, επέρριψε ευθύνη σε όσους παραπονέθηκαν, αλλά και στην ιστοσελίδα μας!! λέγοντας ότι με τον τρόπο αυτό ακυρώνεται το όλο έργο!!

Δείτε παρακάτω και πάλι το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας... 

16-7-2021/14:02

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-07-17 12:47

Το Όνομά σας:

ΥΔΡΑΙΩΤΗΣ

Μήνυμα:

ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΙΞΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ; ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΒΕΡΝΑ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ Ο Ε Ο.......

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-07-17 18:19

Το Όνομά σας:

ΕΛΕΝΗ

Μήνυμα:

Τους κολλητούς μας γιαννάκη εξυπηρετούμε. Μπράβο γιαννάκη

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία:

2021-07-18 17:35

Το Όνομά σας:

ΕΝΑΣ

Μήνυμα:

Δεν είναι του γιαννάκη κολλητός, αλλά του χρηστάκι του έτερου αντιδήμαρχου. Το ίδιο κάνει όμως............