ΑΡΙΔΑΙΑ: ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕΝ, ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΔΕ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ-ΠΕΛΛΑΣ!!-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ... (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-07-16

Την ικανοποίηση αλλά και τα παράπονά τους εξέφρασαν στην ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr κάτοικοι της Υδραίας-Πέλλας, για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η ασφαλτόστρωση στην είσοδο του χωριού τους!!

Ειδικότερα, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους γιατί επιτέλους ένα χρόνιο αίτημά τους έγινε πραγματικότητα, παράλληλα εξέφρασαν και τα παράπονά τους, καθόσον όπως μας ανέφεραν έπρεπε κατά την άποψή τους να πέσει άσφαλτος σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος και όχι μόνο στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας, αφενός, αφετέρου πολλές από τις λακκούβες δεν έχουν κλείσει όπως θα έπρεπε!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο, καθώς και το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Αλμωπίας για το θέμα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκτενή έργα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Αλμωπίας.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Δήμο Αλμωπίας, ύψους 188.894,817€. Παρευρεθήκαμε μαζί με τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση σήμερα το πρωί, στη Δημοτική Ενότητα Αριδαίας και στις κοινότητες της Υδραίας και της Ξιφιανής.

 Συγκεκριμένα, έγιναν ασφαλτοστρώσεις στην πρώτη είσοδο της Υδραίας (πίσω από το κατάστημα Καπέλλη) και κατά μήκος του κεντρικού δρόμου καθώς και στον κεντρικό δρόμο της Ξιφιανής. Στη συνέχεια μας έγινε ενημέρωση για τις παρεμβάσεις που εκτελούνται από τους αρμόδιους τεχνικούς.

Παρεμβαίνουμε στις κοινότητες μας, με στόχο να βελτιώσουμε τις υποδομές και την καθημερινότητα των δημοτών μας. Καλύπτουμε πολλές ανάγκες σε εκτάσεις του Δήμου μας που χρόνια ήταν παρατημένες. 

Ήδη τις επόμενες ημέρες, υπογράφουμε και δύο συμβάσεις για τις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου, ώστε οι δημότες να κινούνται με ασφάλεια στο οδικό δίκτυο. 

Όλα τα χωριά μας χρειάζονται συνεχή φροντίδα και σε συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων προσπαθούμε για το καλύτερο. Δεν εφησυχάζουμε και συνεχίζουμε με όρεξη και με σκληρή δουλειά σε όλες τις κοινότητες του Δήμου!

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ

16-7-2021/10:39