ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΕΝ, ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΔΕ!! (ΦΩΤΟ)

2024-06-08

ΣΧΟΛΙΟ 1

Μπορεί μεν να αποδίδουν τα εύσημα στην Δημοτική Αρχή και στην αρμόδια Αντιδημαρχία Αλμωπίας οι εποχούμενοι χρήστες της οδού Αριδαίας-Λουτρακίου-Πέλλας, όμως ταυτόχρονα εκφράζουν και τα παράπονά τους για την κατάσταση που αντικρίζουν.

Ειδικότερα, τις προηγούμενες ημέρες, συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας, καθάρισαν την παραπάνω επαρχιακή οδό, ένθεν κακείθεν, από τα χόρτα κλπ βλάστηση που εμπόδιζαν την ορατότητα των οδηγών.

Μέχρι εδώ όλα καλά και όλα ωραία.

Όμως όπως κατήγγειλαν στην ιστοσελίδα μας και διαπιστώσαμε, σε αρκετά σημεία της οδού, παράτησαν τα κλαδιά, κάποια από αυτά μάλιστα εξέχοντα και ογκώδη, δίπλα και πλησίον του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα σε περίπτωση που κάποιος οδηγός με το όχημά του, φύγει από το οδόστρωμα να επιπέσει πάνω στα ογκώδη και εξέχοντα κλαδιά και να τραυματισθεί.

Όπως χαρακτηριστικά λένε, αφού έκαναν που έκαναν το καλό γιατί άραγε δεν τα απομακρύνουν από τα σημεία αυτά,  καθόσον εγκυμονούν κίνδυνο για τους οδηγούς.

Δείτε σχετικά στις παρακάτω φώτο…

08/6/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-06-08 14:40

Το Όνομά σας: .

Μήνυμα: Δυστυχώς από την μια θα πρέπει κάποιος να τους υποδεικνύει τα λαθη τους ,ευτυχώς που εδώ και χρόνια το κάνετε εσείς και μόνο εσείς.Απο την άλλη ίσως θα έπρεπε οι αρχές να αρχίσουν τους ελέγχους, και μια και λέμε για ελέγχους , σε ποιον έγινε η ανάθεση με ποιους όρους και με ποια μηχανήματα, ποιος δίνει το δικαίωμα στον εργολάβο με ανύπαρκτη πληροφοριακή οδική σήμανση να το εκτελεί,σε περίπτωση οποιουδήποτε τροχαίου κατά τις εργασίες ποιος είναι υπεύθυνος? Ερωτήματα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.