ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-07-11

Ρεπορτάζ By Sakis

Συνεχίζονται δυστυχώς τα παράπονα, κυρίως γονέων που συνοδεύουν τα παιδιά τους στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που λειτουργεί και ως παιδική χαρά στην παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας, από τις συνεχιζόμενες φθορές που προκαλούνται από άγνωστα-γνωστά άτομα, τόσο στα παιχνίδια, όσο και στα παγκάκια, φωτιστικά και κάδους απορριμμάτων.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φώτο, διέλυσαν κυριολεκτικά παγκάκι στον εσωτερικό χώρο της παιδικής χαράς, ενώ τα μισά σχεδόν παγκάκια που βρίσκονται εξωτερικά της παιδικής χαράς κατά μήκος του δρόμου και επάνω στο πεζοδρόμιο, έχουν αφαιρέσει τα ξύλα με τα οποία σύμφωνα με καταγγελίες γονέων κλπ κατοίκων της περιοχής τα χρησιμοποιούν!! για να ανάβουν τα βράδια φωτιές κλπ.

Είναι γεγονός ότι οι φθορές αυτές τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά της παιδικής χαράς, είναι αδύνατο να έγιναν από τα μικρά παιδιά, αλλά από νεαρούς μεγαλύτερης ηλικίας που συγκεντρώνονται βραδινές ώρες στον χώρο με τα δίκυκλα τους, όπου προβαίνουν σε κόντρες, μαρσαρίσματα, ανάβοντας φωτιές, καταναλώνοντας αλκοόλ κλπ πράξεις, ξεσηκώνοντας στο... πόδι τους περίοικους, ενώ η πρόσβαση στον οποιοδήποτε είναι ελεύθερη αφού η περίφραξη είναι ανύπαρκτη με αποτέλεσμα να γίνεται ... μπάτε σκύλοι αλέστε!!

Αξίζει να σημειώσουμε και να υπενθυμίσουμε και πάλι, ότι η εν λόγω παιδική χαρά, δεν έχει ακόμη αδειοδοτηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος σε σχετική ερώτηση του Παρούτογλου Νίκου σε προγενέστερη συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής όταν συζητήθηκε σχετικό θέμα (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Οι γονείς κλπ περίοικοι στην περιοχή, ζητούν μέσω της ιστοσελίδας μας να βρεθεί επιτέλους μία λύση στο πρόβλημα αυτό. 

Δείτε   Ε   Δ   Ω  τι μας είπε κατά το πρόσφατο παρελθόν για το θέμα αυτό γονέας παιδιού που συνοδεύει τακτικά το παιδί του στο παραπάνω πάρκο .

Δείτε σχετικές φώτο από την κατάσταση που επικρατεί στο παραπάνω πάρκο...

11/7/2022