ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ-ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!

2021-06-25

Αναστάτωση, εκνευρισμός αλλά και θυμός επικρατεί στους κατοίκους της Αριδαίας, από την ανεξέλεγκτη συνεχιζόμενη δράση των άγνωστων-γνωστών ανήλικων της Αριδαίας, αφού το τελευταίο 10ήμερο έλαβαν χώρα ακόμη δύο περιστατικά κλοπών σε κατοίκους της πόλης.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από περίπτερο της πόλης τσαντάκι που περιείχε 450,00 ευρώ, ενώ από το ίδιο περίπτερο λίγες ημέρες μετά, αφαίρεσαν και διάφορα προϊόντα (παγωτά, μπισκότα) κλπ με την ίδια πάλι μέθοδο.

Στη δεύτερη περίπτωση, οι ίδιοι πιθανώς δράστες, αφαίρεσαν από σταυλική εγκατάσταση πλησίον της πόλης για πολλοστή φορά, μπαταρία από τρακτέρ, μία ψησταριά και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα.

Και στις δύο περιπτώσεις, ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία μάλιστα για τα κλοπιμαία της δεύτερης περίπτωσης, ύστερα από έρευνα βρέθηκε η μπαταρία και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

Όπως είναι φυσικό, η δράση αυτή των παραπάνω ανήλικων, προκαλεί ανησυχία στους κατοίκους, οι οποίοι ζητούν από τις Αρχές να πράξει τα αυτονόητα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι αποφασισμένοι να προβούν και σε άλλου είδους διαμαρτυρίες, προκειμένου δοθεί οριστική λύση στο θέμα.

25-6-2021/11:04