ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟ ‘’ΣΤΟΛΙΔΙ’’ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-08-27

Ύστερα από πολλά παράπονα και διαμαρτυρίες κατοίκων της Αριδαίας, αναγκαζόμαστε δυστυχώς να επανέλθουμε και πάλι σε ένα θέμα που απασχολεί τους κατοίκους της πόλης και όχι μόνο.

Αναφερόμαστε στην περιοχή ''ΔΑΣΑΚΙ'' της Αριδαίας, η οποία συνεχίζει να προκαλεί μόνο θλίψη, απογοήτευση και πολλά ερωτηματικά η εικόνα που αντικρίζουν οι κάτοικοι της Αλμωπίας, αλλά και οι περαστικοί από το σημείο.

Εδώ και αρκετά χρόνια λοιπόν, από τότε που έφυγε ο τελευταίος εκμεταλλευτής του χώρου, κυριολεκτικά ερήμωσε και οι αρμόδιοι το παράτησαν στο έλεος του Θεού, αλλά και των παραβατικών ατόμων που συγκεντρώνονται στον χώρο.

Η κατάσταση εντός και πέριξ του κτιρίου είναι αποκαρδιωτική, αφού κάποιοι το έχουν καταστρέψει εντελώς, μετατρέποντάς το σε... χωματερή, ενώ σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην ιστοσελίδα μας, κάποιοι περιπατητές στο σημείο βρήκαν-εκτός των άλλων- και χρησιμοποιημένες σύριγγες!!

Οι δύο βρύσες που υπάρχουν, τόσο στο ''ΔΑΣΑΚΙ'', όσο και στον χώρο του κλειστού θεάτρου, και από τις οποίες τρέχει συνεχώς το νερό, είναι γεμάτες από κάθε είδους σκουπίδια, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το ποταμάκι που υπάρχει πλησίον το οποίο και αυτό είναι πλήρες από απορρίμματα και από ότι άλλο μπορείς να φανταστείς κανείς.

Επίσης τα χόρτα κλπ βλάστηση στον παραπάνω χώρο, έχουν μεγαλώσει επικίνδυνα, καλύπτοντας την περιοχή, ενώ τα ξερά κλαδιά, σκουπίδια κλπ απορρίμματα που είναι πεταμένα εντός του χώρου, είναι ότι επικίνδυνα για πρόκληση πυρκαγιάς με ότι αυτό συνεπάγεται για το ΔΑΣΑΚΙ αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Όσο για το φωτισμό...ανύπαρκτος!!

Απαίτηση και επιθυμία των κατοίκων είναι να ξαναγίνει το ΔΑΣΑΚΙ και το κλειστό θέατρο, ένα ''κόσμημα'' για την πόλη.

Δείτε σχετικά την κατάσταση που βρίσκεται το ΔΑΣΑΚΙ...

27-8-2021/11:32