ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΤΟ ‘’ΔΡΟΜΟ’’ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΡΙΔΑΙΑΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-11-07

Κατά την προχθεσινή (Παρασκευή 05/11/2021) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, τη... μερίδα του λέοντος κατά τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης,  έλαβε η συζήτηση του θέματος που αφορούσε τη μεταστέγαση του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της Αλμωπίας, που στεγάζεται μέχρι τώρα στο κτήριο της Λέσχης Αξιωματικών Αριδαίας, στο χώρο που στεγάζεται το ΚΑΠΗ Αριδαίας, στο πρώην Δημαρχείου Αριδαίας στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν, επειδή το κτήριο ανήκει στον Ελληνικό Στρατό και επειδή το κόστος ενοικίου είναι μεγάλο και ειδικότερα 12.000,00 ευρώ το χρόνο και αδυνατεί να το καλύψει ο Δήμος Αλμωπίας, αποφασίσθηκε από τον Δήμο Αλμωπίας, να μεταφερθεί το παραπάνω γραφείο στο χώρο όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα το ΚΑΠΗ Αριδαίας το οποίο δεν λειτουργεί λόγω του Κορονό-ιού.

Να σημειώσουμε ότι όπως διευκρινίσθηκε, στον ίδιο χώρο, θα συστεγάζεται και το ΚΑΠΗ Αριδαίας, μέχρι να βρεθεί νέος χώρος για τη μεταφορά του!!

Τις αντιδράσεις της, τις οποίες δικαιολόγησε, εξέφρασε για το θέμα η παράταξη του Χατζηδημητρίου Σάκη, η οποία καταψήφισε το θέμα ύστερα από συζήτηση που διήρκησε για πάνω από μία ώρα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις κλπ προτάσεις των δύο πλευρών ( συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης) για το θέμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

07/11/2021