ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!

2021-07-07

Πρωτοβουλίες, μέσα στα Νόμιμα πλαίσια και δικαιώματά τους, ανέλαβαν οι κάτοικοι της Αριδαίας, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη της Αριδαίας, από την παραβατικότητα των γνωστών ανήλικων ατόμων που παρεπιδημούν στην παραποτάμια περιοχή πλησίον του ΚΤΕΛ Αριδαίας και αναστατώνουν σχεδόν καθημερινά την Αριδαία, αφού ύστερα και από τα τελευταία περιστατικά ''Το ποτήρι πλέον ξεχείλισε'' όπως μας είπαν!!

Συγκεκριμένα και ύστερα από τα απανωτά και θρασύτατα κρούσματα κλοπών κλπ διαρρήξεων, αλλά και επιθέσεων εναντίον ανυπεράσπιστων γυναικών με σκοπό την αρπαγή τσαντών, ομάδα πολιτών με την αρωγή φορέα της πόλης, προέβη στην περισυλλογή υπογραφών από κατοίκους της Αριδαίας και ειδικότερα επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αριδαίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το κείμενο το υπέγραψαν περί τα 100 περίπου άτομα, το οποίο παρέδωσαν τόσο στη Δημοτική Αρχή όσο και στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, ζητώντας την άμεση καθ΄ύλιν αρμοδιότητα παρέμβασή τους και ενέργειες, προκειμένου αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες μας, η Δημοτική Αρχή έδειξε άμεσα το ενδιαφέρον της, και απέστειλε το σχετικό έγγραφο στην Εισαγγελία Πλημ/κών Έδεσσας, και ταυτόχρονα συνέταξε για το θέμα και δικό της έγγραφο στο οποίο ενημέρωνε τις Εισαγγελικές Αρχές για την άναρχη κατάσταση που επικρατεί και βιώνουν οι κάτοικοι της πόλης.

Μάλιστα είναι αποφασισμένοι, εάν δεν βρεθεί λύση στο θέμα να καταφύγουν και πιο... ψηλά, όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν, καταφεύγοντας και σε άλλες μορφές αντίδρασης πάντα μέσα στα Νόμιμα πλαίσια και δικαιώματά τους προκειμένου προστατέψουν τις περιουσίες και τα παιδιά τους.

07-7-2021/09:20