ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΘΕΤΙΚΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2023!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-12-13

Ρεπορτάζ By Sakis

ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ  ΕΙΚΟΝΑ ΤΑ ΔΥΟ!! ΜΟΝΟ ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ!!

Με την παρουσία δύο (02) μόνο μελών!!, εκ των οποίων ένας ήταν ο Πρόεδρος, συνεδρίασε πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 13/12/2022 απογευματινές ώρες η αναβληθείσα από χθες (ΔΕΣ και ΕΔΩ) Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Αλμωπίας, με μοναδικό θέμα συζήτησης τη ''Γνωμοδότηση για τον προϋπολογισμό του Δήμου Αλμωπίας έτους 2023''.

Πράγματι αντικρίσαμε μία απογοητευτική εικόνα, στην άδεια αίθουσα, όπου συνεδρίασε η παραπάνω επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν και ο Αντιδήμαρχος Χατζηγιαννίδης Δημήτριος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Προκοπίδης Ευάγγελος, χωρίς όμως να έχουν δικαίωμα ψήφου.

Την εισήγηση έκανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Βέσκος Δημήτριος, ο οποίος μαζί με το έτερο τακτικό μέλος της Επιτροπής, Δεμεσώρη Γιώργο, ως εκπρόσωπο του Συλλόγου ηλεκτρολόγων Αλμωπίας, γνωμοδότησαν θετικά για τον προϋπολογισμό.

Μάλιστα, τον λόγο ζήτησε να λάβει και ο παριστάμενος Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Προκοπίδης Ευάγγελος, προκειμένου εκφράσει τις σκέψεις και προτάσεις του, κάτι όμως που αρνήθηκε ο Πρόεδρος Βέσκος Δημήτριος.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

13/12/2022