ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΗΣ...

2021-03-13

ΣΧΟΛΙΟ 1

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο, σήμερα Σάββατο 13/3/2021, όπως αποκλειστικά σας είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα μας, η συγκέντρωση των Ελλήνων αγροτών-ως επί το πλείστον σπαραγγοπαραγωγών-, για το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με τον ''εκβιασμό'' των αλλοδαπών εργατών γης για αύξηση του μεροκάματου από τα 30 στα 35 ευρώ, εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη εργατικών χεριών (ΔΕΣ και ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Η συγκέντρωση λοιπόν, έλαβε χώρα στην τ.κ Όρμας-Πέλλας, τηρουμένων όλων των μέτρων υγιεινής από τους συμμετέχοντες αγρότες, οι οποίοι τελικά αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ να μην υποκύψουν στον απαράδεκτο εκβιασμό των αλλοδαπών για ετσιθελική αύξηση του μεροκάματου, εμμένοντας στο ήδη υπάρχων μεροκάματο των 30 ευρώ συν το πρωινό.

Μάλιστα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, οι πρωτεργάτες αυτού του εκβιασμού, διέδωσαν ψευδώς στους αλλοδαπούς εργάτες, ότι υπάρχουν πρόθυμοι Έλληνες παραγωγοί να δώσουν το 35άρι, κάτι που αποδείχθηκε τελικά ανακριβές.

Άλλωστε ας μην λησμονούμε ότι σε λίγο καιρό ακολουθούν και άλλα προϊόντα, όπως ροδάκινο, κεράσι, κλπ και είναι αυτονόητο τι μπορεί να συμβεί σε μία ενδεχόμενη τώρα υποχώρηση των αγροτών σε μελλοντικές απαιτήσεις των αλλοδαπών εργατών γης σε ανάλογη περίπτωση!!

Ας ευχηθούμε να πρυτανεύσει η λογική και να μην δημιουργηθούν άλλα προβλήματα... 

13-3-2021/19:02

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-03-14 12:13

Το Όνομά σας:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μήνυμα:

Μπραβο σε ολους τους σπαραγγαδες αφησαν της προσωπικες διαφορες και πηραν μια αποφαση σωστη.