ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ... (ΦΩΤΟ)

2023-02-10

Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε, ύστερα από πολλά παράπονα που συνεχίζει να δέχεται η ιστοσελίδα μας, τόσο από εποχούμενους, όσο και από πεζούς που κινούνται στον αστικό ιστό της πόλης, όσο και στους περιφερειακούς δρόμους, από την κατάσταση που επικρατεί σ΄αυτούς.

Ειδικότερα, οι λακκούβες και οι κακοτεχνίες που υπάρχουν στο οδόστρωμα και μάλιστα σε κεντρικές οδούς, κάνουν τη ζωή δύσκολη στους εποχούμενους, όσο και στους πεζούς, που οι μεν πρώτοι... σπάνουν κυριολεκτικά τα οχήματά τους, οι δε δεύτεροι αναγκάζονται να κάνουν... σλάλομ στους δρόμους για να μην τραυματισθούν!! από τις λακκούβες.

Το πρόβλημα μάλιστα επιδεινώθηκε προς το χειρότερο, λόγω και των τελευταίων βροχοπτώσεων που έπληξαν την Αριδαία.

Επίσης, αρκετοί πεζοί και ειδικά περιπατητές στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται έναντι του ΚΤΕΛ Αριδαίας, στο χώρο των Σχολικών συγκροτημάτων, ο οποίος εξυπηρετεί, μαθητές αλλά και ηλικιωμένους που πηγαίνουν, οι μεν πρώτοι στα Σχολεία, οι δε δεύτεροι στο ΚΤΕΛ, διαμαρτύρονται για την κατάσταση που υπάρχει από τα τσιμέντα που εξέχουν, λόγω του ότι οι ρίζες από τα δένδρα που υπάρχουν στο σημείο...

... έχουν κυριολεκτικά... πετάξει στον αέρα τα κομμάτια τσιμέντου και πλακιδίων, με ορατό τον κίνδυνο τραυματισμού των χρηστών του πεζόδρομου, όπου παρά τις υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής και ειδικά του αρμόδιου Αντιδημάρχου για οριστική λύση στο πρόβλημα, δυστυχώς εξακολουθεί να βρίσκεται σε απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση!!, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φώτο.

Η ίδια κατάσταση σχεδόν επικρατεί και στο πεζοδρόμιο, επί της Λ. Ανοίξεως (πλησίον του οικοπέδου που στεγαζόταν τα Τ.Ε.Α) κλπ πεζοδρόμια της πόλης.

Μάλιστα όπως μας αναφέρουν χρήστες των παραπάνω πεζοδρομίων, που χρησιμοποιούν αυτά για τον περίπατό τους, ειδικά τις βραδινές ώρες, έχουν πάντα μαζί τους και έναν φακό για να βλέπουν που πατούν και να μην τραυματισθούν από τα εξέχοντα πλακάκια και τσιμέντα!!

Σημειωτέον ότι παρόμοιες κακοτεχνίες, υπάρχουν σε πολλά σημεία της πόλης, κάτι το οποίο θα πρέπει άμεσα η Δημοτική Αρχή να αποκαταστήσει αυτές.

Δείτε σχετικά στις παρακάτω φώτο, σε ποια κατάσταση είναι τα πεζοδρόμια έναντι του ΚΤΕΛ και στην Λ. Ανοίξεως, στην πόλη της Αριδαίας... 

10/02/2023