ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΜΕΤ΄ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ… (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-05-28

ΣΧΟΛΙΟ 1

Μετ΄ εμποδίων πραγματοποιήθηκε πριν λίγο, η εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΗ.Κ.Ε Αλμωπίας με θέμα τα τοπικά τρόφιμα της Αλμωπίας, εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα επί της οδού Κύπρου στον πεζόδρομο της πόλης της Αριδαίας, σήμερα Σάββατο 28/5/2022 (ΔΕΣ και ΕΔΩ)...

... αφού δύο ώρες περίπου μετά την έναρξη της, ξέσπασε έντονη βροχόπτωση, γεγονός που συνέβη άλλες δύο φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν!!, σε παρόμοιες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πρόεδρος άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του στην παραπάνω επιχείρηση!!

Δικαιολογημένα, φίλος αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, χαρακτήρισε τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ Συλλέκτη Γιώργο ως ''Πρόεδρο της βροχής'', αφού είναι η τρίτη εκδήλωση που διοργάνωσε αφ ΄ότου ανέλαβε τα ηνία της παραπάνω επιχείρησης, καθόσον κάθε φορά στο μέσο της εκδήλωσης, ξεσπούσε έντονη βροχόπτωση, όπως έγινε και σήμερα.

Η πρώτη φορά ήταν πριν λίγες ημέρες σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας, και η δεύτερη στην Λουτρόπολη της περιοχής, με θέμα και τις δύο φορές τα τοπικά ποτά της περιοχής,  όπου και τότε ξέσπασε έντονη βροχόπτωση με αποτέλεσμα, όπως και σήμερα να χαλάσει την ομολογουμένως πολύ όμορφη εκδήλωση που την αγκάλιασαν και τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί κάτοικοι και όχι μόνο της Αλμωπίας.

Κατά τα λοιπά, τα κιόσκια κατακλύσθηκαν από επισκέπτες οι οποίοι δοκίμαζαν τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα, εκφράζοντας τις επιδοκιμασίες τους για την εκδήλωση αυτή.

Η έντονη βροχόπτωση που ξέσπασε όμως λίγη ώρα μετά, χάλασε εν μέρει την εκδήλωση, η οποία μετά το πέρας (βροχόπτωσης) και παρά τα όποια προβλήματα δημιούργησε αυτή, συνεχίσθηκε κανονικά.

Η παραπάνω εκδήλωση θα συνεχισθεί και αύριο από ώρα 11.00 το πρωί στον ίδιο ως άνω χώρο, όπου ευχόμαστε να περατωθεί χωρίς άλλα προβλήματα.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο ...

28/5/2022 

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-05-29 17:42

Μήνυμα: ΠΑΛΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΚΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΟΧΗ. ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ''ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ'' Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΑΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ