ΑΡΙΔΑΙΑ: ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !! (ΦΩΤΟ)

2022-05-28

ΣΧΟΛΙΟ 1

Οργασμός εργασιών πριν λίγο, σήμερα Σάββατο 28/5/2022 επί της οδού Κύπρου (πεζόδρομο) της πόλης της Αριδαίας, αφού είναι προγραμματισμένη εκδήλωση έκθεσης τοπικών τροφίμων Αλμωπίας, για σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 28 & 29/5/2022

Από το πρωί λοιπόν σήμερα, συνεργεία του Δήμου στήνουν τα κιόσκια ώστε οι εκθέτες να προβάλλουν τα προϊόντα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα μετάσχουν 30 εκθέτες, εκ των οποίων οι 25 θα εκθέσουν τρόφιμα, 03 ποτά και 02 εκθέτες, διάφορα άλλα προϊόντα.

Δυστυχώς η έκθεση αυτή όμως προκάλεσε και  παράπονα , καθόσον, όπως κατήγγειλαν αρκετοί περαστικοί από το σημείο, τα συνεργεία τρύπησαν τους κυβόλιθους για να στήσουν τα κιόσκια, δημιουργώντας πρόβλημα στον πεζόδρομο.

Η ιστοσελίδα μας βρήκε τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ στον οποίο έθεσε το θέμα, ο οποίος απάντησε ότι οι τρύπες ανοίχθηκαν μεταξύ των αρμών, γεγονός που όπως υποστήριξε δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στον πεζόδρομο.

Επίσης αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός του ''αποκλεισμού'' από την εκδήλωση κεντρικού καταστήματος ψητοπωλείου στον πεζόδρομο της Αριδαίας, καθόσον τα κιόσκια στήθηκαν μέχρι την τράπεζα Πειραιώς, αφήνοντας εκτός,  συγκεκριμένο κατάστημα του πεζόδρομου...

... ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να στηθούν τα κιόσκια σε μεγαλύτερο διάστημα απόστασης ή ακόμη και να είχε αρχίσει το στήσιμο της εκδήλωσης, λίγο μετά το κατάστημα ΚΑΦΕ του ''ΣΠΥΡΟΥ'' που αυτό το διάστημα δεν λειτουργεί, ώστε να καλύψει η εκδήλωση όλα τα καταστήματα του πεζόδρομου.

Όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος για το παραπάνω θέμα, τα κιόσκια και οι συμμετοχές είναι λίγες και δεν επαρκούν να καλύψουν όλον τον πεζόδρομο!!

Πέραν των ανωτέρω ευχόμαστε, καιρού επιτρέποντος, καλή επιτυχία στην εκδήλωση... 

28/5/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-05-28 17:20

Μήνυμα: Ρε μαμώ την τρέλα μου λίγο πιο αραιά και τέλος