ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΜΕ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ- ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ!!  (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-01-20

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Πέμπτη 20/01/2022, η έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα τρία θέματα της ημερήσιας διάταξης, από την οποία απουσίαζε το μέλος και πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης.

Εκτός από τα τρία θέματα, ενδιαφέρον παρουσίασε και η ''παρθενική'' εμφάνιση του νέου μέλους Παρούτογλου Νίκου, ο οποίος αντικατέστησε τον Τσάνταλη Παράσχο, δεχόμενος παράλληλα και τις ανάλογες ευχές.

Επίσης κατά την ως άνω συνεδρίασε, επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες μας, σχετικά με την αλλαγή του τρόπου και του τόπου συνεδριάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων του Δήμου Αλμωπίας, όπως αποκλειστικά σας είχαμε ενημερώσει προχθές (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο, τις ευχές του Χατζηδημητρίου Σάκη προς τον Παρούτογλου Νίκο, ο οποίος έμπλεξε και το εγκώμιο του πρώην μέλους της Οικονομικής Επιτροπής Τσάνταλη Παράσχου για την προσφορά του σ  ΄αυτήν!!, αλλά και τις προτάσεις του ιδίου για τον τρόπο συνεδριάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων, καθώς και τι ανέφερε για το θέμα αυτό ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέσκος Δημήτρης.

20-01-2022/15:01