ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ!! ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!

2021-08-19

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Προέδρου της τ.κ Αριδαίας Ταρασίδη Θεόδωρου για μαζική και δυναμική συμμετοχή των αγροτών στη σημερινή συγκέντρωση, ελάχιστοι δυστυχώς αγρότες της Αλμωπίας ανταποκρίθηκαν, στην προ ολίγου, σημερινή Πέμπτη 19/8/2021 προγραμματισμένη συγκέντρωση των αγροτών στο Δημαρχείο Αλμωπίας, με σκοπό να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τις μηδαμινές αποζημιώσεις των προϊόντων τους λόγω παγετού. (ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ).

Όπως αποκλειστικά σας είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα μας, παρόν ήταν και ο Βουλευτής της Ν.Δ Σταμενίτης Διονύσιος, ο οποίος μίλησε στους λιγοστούς αγρότες, ενώ αρνητική εντύπωση προκάλεσε η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ που επιχείρησε να επιβάλλει στην ιστοσελίδα μας, όσον αφορά την δημοσιογραφική μέσω βίντεο κάλυψη όλης της διαμαρτυρίας!!

Ύστερα όμως από την αντίδραση του γράφοντα αλλά και τις διαμαρτυρίες των αγροτών, υποχώρησε!! Τι ήθελε να κρύψει άραγε ο παραπάνω Κυβερνητικός Βουλευτής σε μία ανοικτή συγκέντρωση, που αφορά την επιβίωση των αγροτών της Αλμωπίας, το γνωρίζει μόνο ο ίδιος!!

Αρνητικά σχολάσθηκε επίσης και η απουσία του Δημάρχου Αλμωπίας, ή έστω ενός εκπροσώπου του Δήμου στη συγκέντρωση, ενώ παρόν ήταν ο επικεφαλής του συνδυασμού ''ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'' και Δημοτικός Σύμβουλος Παρούτογλου Νίκος.

Δείτε σε επόμενη ανάρτησή μας σε βίντεο, όλα όσα συζητήθηκαν και έλαβαν χώρα στην παραπάνω συγκέντρωση.

19-8-2021/10:39