ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Α.Κ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-07-29
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΙΧΩΝ ΔΑΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΙΧΩΝ ΔΑΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ 1

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιοι του Δήμου Αλμωπίας ύστερα από το χθεσινό δημοσίευμά μας, αναφορικά με τα υβριστικά και κακόγουστα συνθήματα που υπάρχουν στους τοίχους του ΔΑΚ Αριδαίας, εκεί όπου αύριο θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Παίδων - Κορασίδων - Εφήβων & Νεανίδων (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Έτσι λοιπόν σήμερα Πέμπτη 29/7/2021,μία ημέρα μετά το δημοσίευμά μας, συνεργείο του Δήμου Αλμωπίας έσβησε τα συνθήματα στους τοίχους.

Θα ήταν παράλειψη εδώ να μην αναφερθούμε στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν για την επιτυχία της παραπάνω εκδήλωσης, τόσο ο Αντιδήμαρχος Γιάντσης Δημήτρης ,όσο και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλμωπίας Τσιμτσιρίδης Γιώργος.

Ευελπιστούμε να καθαριστούν και οι τοίχοι και των άλλων Δημοτικών και Δημοσίων κτηρίων του Δήμου που κοσμούνται με συνθήματα ανάλογου περιεχομένου!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο ...

29-7-2021/13:25

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-07-29 15:43

Το Όνομά σας:

ΕΝΑΣ

Μήνυμα:

Δηλαδή εάν το θέμα δεν έπαιρνε δημοσιότητα δεν θα τα έσβηναν τα συνθήματα!! Καλά είστε σοβαροί εκεί στον Δήμο. Τέτοια εκδήλωση που αφορά όλη τη χώρα και θα γινόταν σε τέτοιο κτήριο με γεμάτο συνθήματα. Πάτε καλά..........