ΑΡΙΔΑΙΑ: ΡΥΠΑΡΟ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟ Δ.Α.Κ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-07-28

Όπως είναι γνωστό, την Παρασκευή και Σάββατο 30 & 31/7/2021 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Αριδαίας, το Πανελληνίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Παίδων - Κορασίδων - Εφήβων & Νεανίδων, και ειδικότερα στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ.Αριδαίας, στην οποία θα συμμετέχουν πάνω από 200 αθλητές από ολόκληρη τη χώρα (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Η παραπάνω διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, το Δήμο Αλμωπίας με την υποστήριξη της Π.Ε Πέλλας και της Επιχείρησης της Λουτρόπολης Αλμωπίας.

Έτσι λοιπόν σήμερα Τετάρτη 28/7 πρωινές ώρες, συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας, προέβησαν στον καθαρισμό κλπ καλλωπισμό του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου.

Το μελανό σημείο όμως της όλης υπόθεσης είναι τα κακόγουστα και ενίοτε υβριστικά συνθήματα που υπάρχουν στους τοίχους του Δ.Α.Κ.Αριδαίας, τα οποία  θα πρέπει να σβηστούν άμεσα, καθόσον το παραπάνω κτήριο θα αποτελεί για το διήμερο διεξαγωγής των αγώνων τον... καθρέπτη της Αλμωπίας αλλά και ολόκληρης της Πέλλας.

Εδώ συνάδει να υπενθυμίσουμε ότι και σε πολλά άλλα δημόσια κτήρια της Αριδαίας υπάρχουν ανάλογα συνθήματα, κάτι που είχε αναδείξει στο παρελθόν η ιστοσελίδα μας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), εις μάτην όμως, αφού οι αρμόδιοι περί άλλων τυρβάζουν!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο... 

28-7-2021/15:40