ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΑΥΛΑΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ)

2024-01-24

Ρεπορτάζ By Sakis

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο, σήμερα Τετάρτη 24/01/2024 μεσημβρινές ώρες, όπως αποκλειστικά σας είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα μας (ΔΕΣ και ΕΔΩ) η παράδοση-παραλαβή στην επιχείρηση της Λουτρόπολης Αλμωπίας, στη νέα Διοίκηση.

Εκ μέρους της απερχόμενης Διοίκησης, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος και τέως Δήμαρχος Μπάτσης Χρήστος και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ούτσκας Πέτρος.

Εκ μέρους της νυν Διοίκησης, ο Δήμαρχος Παρούτογλου Νίκος, ο νέος Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος, Τζέκος Πέτρος και Σαββίδης Γιώργος, αντίστοιχα, καθώς και η νέα Διευθύνων Σύμβουλος Χαραλαμπίδου Βαλεντίνη.

Η παράδοση και παραλαβή έγινε γενικά μέσα σε καλό κλίμα, στα γραφεία της επιχείρησης, ενώ η ενημέρωση συνεχίστηκε αργότερα με συνοδεία ΚΑΦΕ κλπ περιήγηση στους χώρους της Λουτρόπολης.

Εντύπωση προκάλεσε για μία ακόμη φορά, το γεγονός ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος της Λουτρόπολης Μπάτσης Χρήστος,  εξακολουθεί για άγνωστο λόγο, να διακατέχεται από το σύνδρομο καταδίωξης του Τύπου, καθόσον έκανε παρατηρήσεις και υποδείξεις στα Μέσα Ενημέρωσης το τι θα απαθανατίσουν και τι θα γράψουν, για θέματα που συζητούσουν δημόσια και παρουσία των Μέσων!!

Τι φοβάται άραγε!!

Κύριε Μπάτση, τα Μέσα Ενημέρωσης δεν είναι υπάλληλοι σας. Θα απαθανατίσουν και θα γράψουν ότι θεωρούν αυτά καλύτερο για την πληρέστερη ενημέρωση των κατοίκων της Αλμωπίας και όχι μόνο.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο, πατώντας ΚΛΙΚ δεξιά και αριστερά της φώτο...

24/01/2024