ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΝΑΣ ''ΠΕΤΡΟΣ'' ΚΑΙ ΜΙΑ ''ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ'' ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2024-01-24

ΣΧΟΛΙΑ 2

Ρεπορτάζ By Sakis

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ''!!

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη χθεσινή Τρίτη 23/01/2024 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, ήταν και ο ορισμός των μελών του Δ.Σ της επιχείρησης της Λουτρόπολης-Αλμωπίας.

Έτσι λοιπόν ορίσθηκε Πρόεδρος ο Τζέκος Πέτρος και Αντιπρόεδρος ο Σαββίδης Γιώργος, κάνοντας πράξη τη δέσμευση του ο Δήμαρχος Αλμωπίας, ο οποίος είχε δεσμευθεί προεκλογικά ότι δεν θα αναλάβει όπως γινόταν μέχρι σήμερα την θέση του Προέδρου στην Λουτρόπολη.

Από πλευράς αντιπολίτευσης, στη Διοίκηση θα συμμετέχει ο τέως Δήμαρχος και τέως Πρόεδρος της Επιχείρησης Χρήστος Μπάτσης.

Η έκπληξη όμως ήρθε όταν σε πρώτη φάση εισήλθε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου μία Κυρία, η οποία κάθισε στα έδρανα των Δημοτικών Συμβούλων, δημιουργώντας ερωτήματα για τους ΜΗ παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ!!

Το μυστήριο λύθηκε όταν ο Δήμαρχος Παρούτογλου Νίκος, κάνοντας για μία ακόμη φορά πράξη τις προεκλογικές του εξαγγελίες, ανακοίνωσε στο Σώμα ότι η νέα Διευθύνων Σύμβουλος της Επιχείρησης της Λουτρόπολης, θα είναι η καταγόμενη από την Αλμωπία και συγκεκριμένα από την Δ.Κ Αψάλου-Πέλλας, με σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεγάλη εμπειρία, Χαραλαμπίδου Βαλεντίνη...

... σπάζοντας έτσι μία παράδοση που ήθελε τη θέση αυτή να κατέχει πρόσωπο καταγόμενο από την Δ.Κ Λουτρακίου, συνήθως, χωρίς τις περισσότερες φορές να κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις και προϋποθέσεις. Ένα πρόσωπο (Χαραλαμπίδου Βαλεντίνη), που όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, έχει τη γνώση και την εμπειρία να αναλάβει αυτό το δύσκολο ρόλο.

Μάλιστα σήμερα Τετάρτη 24/01/2024 θα γίνει και επίσημα πλέον η παράδοση-παραλαβή στη νέα Διοίκηση της επιχείρησης από την απερχόμενη Διοίκηση του Μπάτση Χρήστου.

Ευχή όλων θεωρούμε είναι να πετύχει το νέο αυτό εγχείρημα του Δημάρχου Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκου.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο, καθώς και την τοποθέτηση και ερωτήματα επί του θέματος του Δημοτικού Συμβούλου Χουρσόγλου Χρήστου.

24/01/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-01-24 16:24

Το Όνομά σας: kostas

Μήνυμα: Νομιζω οτι θα βαφει ριζα καθε βδομαδα

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-01-24 18:47

Το Όνομά σας: ΛΑΚΗΣ

Μήνυμα: Πολύ χαίρομε που πρόεδρος στα λουτρά δεν θα είναι ο δήμαρχος .Νίκο ξεκινάς καλά !