ΑΛΜΩΠΟΣ-ΣΕΡΡΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-04-27

ΣΧΟΛΙΟ 1

Με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές του έφυγε η ομάδα των Σερρών, αφού κέρδισε πριν λίγο, σήμερα Τετάρτη 27/4/2022 την ομάδα του Αλμωπού με σκορ 1-0 για το πρωτάθλημα της Σούπερ-Λιγκ 2, βάζοντας τις βάσεις για τη σωτηρία του.

Το παιχνίδι κατά γενική ομολογία, μάλλον δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα, μεταξύ αυτών και αρκετοί φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας, οι οποίοι ανάρτησαν και σχετικά πανό, ενώ έδωσαν με το τύμπανο και τις φωνές του ένα διαφορετικό χρώμα, κερδίζοντας κατά κράτος τις εντυπώσεις της κερκίδας.

Όσον αφορά το παιχνίδι, αυτό ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, αφού δύο φάσεις... μισό γκολ, δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκαν από τους επιθετικούς της Αλμωπίας.

Στο 14 λεπτό του αγώνα κατάφερε και προηγήθηκε η ομάδα των Σερρών , όταν ο Καράμπελας προσπάθησε να διώξει την μπάλα την έστειλε να αναπαυθεί στα δίχτυα του Παιτέρη

Διαιτητές: Ζαμπάλας (Ηπείρου), Κουλά Χασάν (Ξάνθης), Δημητριάδης (Καστοριάς),  Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

Συνθέσεις:

Αλμωπός: Παϊτέρης, Παρασκευάς, (87' Πατσιαβούρας), Γιαλαμούδης, (77' Τριανταφυλλάκης), Καράμπελας, Ρουσσάκης, Αδαμίδης, (46' Κολλαράς), Κέρθι, (87' Τσάνι), Γιουκούδης, Πέττας, Μπακούτσης, (60' Ασλαμπάλογλου), Ρόβας.

Προπονητής: Γιώργος Τυριακίδης 

Πανσερραϊκός:  Κατσίκας, Δημητρίου, (66' Καραμπέρης), Γιανναράκης, Ζέρης, Κρητικός, Μαρκιόνι, (66'Καρασαλίδης), Ανάκογλου, (28' λ.τ Έππας), Κανίς, (77' Ντίαζ), Μέσσι, (77'Πίντο), Στίνα, Βάντερσον.

Προπονητής: Γιάννης Γκιόκας

27/4/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-04-27 23:17

Μήνυμα:

Οι φίλαθλοι τών Σερρών φωνάζανε περισσότερο.