ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΛΛΑ  ''ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ’''!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ!!

2023-11-10

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Παρασκευή 10/11/2023, η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα οκτώ θέματα της ημερήσιας διάταξης και τα δύο έκτακτα.

Παρόντες τα μέλη της συμπολίτευσης και ο επερχόμενος Δήμαρχος Παρούτογλου Νίκος, όπου και τα οκτώ θέματα ψηφίσθηκαν ομόφωνα.

Από τα προς συζήτηση θέματα ξεχώρισαν αυτά που αφορούσαν την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας και των Νομικών προσώπων του (ΚΕΚΠΑ, ΔΗΚΕΑ), αλλά και του έργου ανάπλασης δικτύου κοινοχρήστων χώρων, έναντι του ΚΤΕΛ Αριδαίας και στην είσοδο της πόλης από την Ανατολική πλευρά της Αλμωπίας.

Δείτε σε βίντεο και σε επόμενη ανάρτησή μας, ποιος ευθύνεται για την αργοπορία προμήθειας τροφίμων για τους μαθητές, η κλήρωση αλλά ''λαϊκό λαχείο'' για την ανάθεση του έργου, καθώς και τα όσα ενδιαφέροντα ακούσθηκαν και λέχθηκαν για τα ως άνω θέματα στην παραπάνω συνεδρίαση.

10/11/2023