ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, Ο.Ε.Ο'' !! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!

2023-11-03

Ρεπορτάζ By Sakis

''ΕΔΩ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΕΚΕΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ'' !!

Ένα κωμικό/τραγικό συμβάν -θα λέγαμε- έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της  συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου-Πέλλας χθες Πέμπτη 02/11/2023 μεσημβρινές ώρες (ΔΕΣ και ΕΔΩ),  όταν ομάδα επισκεπτών της Λουτρόπολης, βλέποντας την επιγραφή που υπάρχει στον αύλειο χώρο ''ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ''...

... όπου πλησίον υπάρχουν και τα γραφεία της επιχείρησης , αλλά και η αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ και ακούγοντας έντονες φωνές από τη συνεδρίαση μεταξύ των μελών, ανέβηκαν στην είσοδο, εισβάλλοντας κυριολεκτικά στα γραφεία, θεωρώντας ότι εκεί λειτουργεί το κλειστό εστιατόριο, όπου ρώτησαν την έκπληκτη υπάλληλο της επιχείρησης, εάν μπορούν να εισέλθουν στο χώρο και να γευματίσουν!!

Φυσικά η απάντηση της υπαλλήλου τους απογοήτευσε, καθόσον ή θα έμεναν νηστικοί ή θα αναζητούσαν κάποιο κατάστημα εστίασης μέσα στο χωριό Λουτράκι.

Το συμβάν μετέφερε στην αίθουσα της συνεδρίασης ο Πασόης Δημήτρης ο οποίος ήταν και αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας καθόσον την ώρα εκείνη είχε βγει από την αίθουσα για να μιλήσει στο κινητό του τηλέφωνο!, το οποίο επιβεβαίωσε αργότερα και η ιστοσελίδα μας από τους παρόντες στο συμβάν.

Τελικά τι πρέπει να κάνουμε!! Να γελάσουμε ή να κλάψουμε...

03/11/2023