ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ  ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΛΗΨΗ  ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ & ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2023-11-02

Ρεπορτάζ By Sakis

Κατά την προ ολίγου, σημερινή Πέμπτη 02/11/2023 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου-Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), που είχε σαν θέμα τη συζήτηση των όρων διακήρυξης δημοπρασίας των:

α) εστιατορίου

β) αναψυκτηρίου

γ) χώρου μασάζ

δ) κενού χώρου (Αλεξάνδρειο – Παντοπωλείο).

Αρχικά τον λόγο έλαβε ο απερχόμενος Πρόεδρος της επιχείρησης και Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στο χρονικό της υπόθεσης του εστιατορίου, στην άρνηση παράδοσης του μίσθιου από τον εκμεταλλευτή και στα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν και κέρδισε η επιχείρηση…

… προτείνοντας το εστιατόριο να λειτουργήσει και πάλι ως χώρος εστίασης, ενώ στη συνέχεια η Νομικός της επιχείρησης αναφέρθηκε στα Νομικά θέματα της υπόθεσης, όπως απαιτούμενες εργασίες στο μίσθιο, διάρκεια μίσθωσης, χρήση μίσθιου, ύψος μίσθωσης κλπ διαδικαστικά θέματα που θα πρέπει να περιλαμβάνει η διακήρυξη.

Παρεμβαίνοντας το μέλος Πασόης Δημήτρης, επανέφερε την ερώτησή που είχε κάνει και κατά το παρελθόν, γιατί δηλαδή δεν έγιναν όλες αυτές οι διαδικασίες δημοπράτησης νωρίτερα, προκειμένου κερδίσει χρόνο η επιχείρηση, καθόσον γνώριζαν ότι ο εκμεταλλευτής δεν είχε δικαίωμα να παραμείνει στο μίσθιο, κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα το εστιατόριο να παραμείνει κλειστό για πάνω τουλάχιστον από τέσσερις μήνες το λιγότερο!!

Απαντώντας ο Πρόεδρος της επιχείρησης ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει για όσο διάστημα ήταν μέσα στο μίσθιο ο εκμεταλλευτής, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι ''Δεν τον διώξαμε εμείς αλλά η υπογραφή του στο συμβόλαιο''.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε το μέλος του Δ.Σ Θεοδωρίδης Τάσος (Τσερκέζος) ο οποίος πρότεινε ότι πρέπει πρώτα να συζητήσουν το όλο θέμα ο απερχόμενος Δήμαρχος (Μπάτσης) με τον επερχόμενο Δήμαρχο (Παρούτογλου) και στη συνέχεια να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις, πρόταση με την οποία συμφώνησε και το μέλος Πασόης Δημήτρης.

Ακούστηκαν και άλλες προτάσεις και τελικά αποφασίσθηκε να γίνει συνάντηση μεταξύ των δύο παραπάνω Δημάρχων, ώστε να συζητήσουν το όλο θέμα και εντός της άλλης εβδομάδας να συγκληθεί και πάλι το Δ.Σ προκειμένου αποφασίσει οριστικά για τις επόμενες κινήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στις προθέσεις της νέας Διοίκησης, είναι να δημοπρατηθούν και το εστιατόριο και το αναψυκτήριο, αλλά και η εξωτερική (μεγάλη) πισίνα της Λουτρόπολης!!

Δείτε σχετικά στα παρακάτω βίντεο τις τοποθετήσεις των Μπάτση Χρήστου και Θεοδωρίδη Τάσου…

02/11/2023

 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΠΑΤΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ...

 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΤΑΣΟΥ (ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ)...