ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ‘’ΚΩΜΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ'' ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022’’!!

2021-12-15

Κατά τη χθεσινή τρίτη 14/12/2021 απογευματινή διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, εκτός των άλλων συζητήθηκε και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2022.

Τις αντιρρήσεις και επιφυλάξεις τους εξέφρασε η αντιπολίτευση για το θέμα, και κυρίως ο Χατζηδημητρίου Σάκης, χαρακτηρίζοντας το παραπάνω τεχνικό πρόγραμμα, προχειροφτιαγμένο, φτωχό, άδικο, και συνονθύλευμα, έκφραση η οποία μάλλον ενόχλησε τον Δήμαρχο Αλμωπίας που ζήτησε να ανακαλέσει ο Χατζηδημητρίου, ενώ την όλη διαδικασία κατάρτισης αυτού χαρακτήρισε ''Κωμωδία'' και ''Λοταρία'', καθόσον συντάχθηκε εν αγνοία της (αντιπολίτευσης).

Τελικά το θέμα ψηφίσθηκε μόνο για τα συνεχιζόμενα έργα των προηγούμενων ετών.

Κατά τα άλλα, ενδιαφέρον είχε η συζήτηση του 16ου θέματος που αφορούσε :''Εξέταση αιτήματος Πολιτιστικού Συλλόγου Πευκωτού, «Π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ», περί ένταξης του Π.Πευκωτού στο Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών'', αλλά και η πρωτοβουλία του Τοπικό Συμβούλιο Γαρεφείου να προχωρήσουν στη δημιουργία βιβλιοθήκης, στον χώρο του παλιού παιδικού σταθμού που τους παραχωρήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κατά τα άλλα, τα θέματα ψηφίσθηκαν άλλα ομόφωνα και άλλα κατά πλειοψηφία.

Δείτε σχετικές φώτο από τη συνεδρίαση...

15-12-2021/19:03