ΑΡΙΔΑΙΑ: ΡΥΠΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-03-08

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ρεπορτάζ By Sakis

Έχει παραγίνει το κακό με τους "ποιητές" και τους "καλλιτέχνες" του δρόμου που έχουν γεμίσει με τα "έργα" τους τα Δημόσια και Δημοτικά κτήρια και δεν σέβονται την περιουσία του Δημοσίου που στην ουσία είναι και δική τους!!

Αναφερόμαστε στα συνθήματα και μουντζούρες, με μπογιά ή σπρέι σε τοίχους δημοσίων -Δημοτικών κτηρίων, που βαφτίζονται... τέχνη , " βανδαλίζοντας'' τη δημόσια περιουσία.

Και πριν υπάρξουν παρεξηγήσεις, δεν αναφερόμαστε στην τέχνη του γκράφιτι -που και γι' αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα το πού μπορεί κάποιος να ζωγραφίσει- αλλά τα υβριστικά και γηπεδικά συνθήματα, ως έκφραση του... πάθους κάποιων!!

Ύστερα λοιπόν από παράκληση φίλων και αναγνωστών της ιστοσελίδας μας, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί σε Δημόσια κτήρια της Αριδαίας, αναφορικά με την αναγραφή διάφορων συνθημάτων, ερωτικού, γηπεδικού, πολιτικού και ενίοτε αισχρού περιεχομένου, αλλά και διάφορων ζωγραφιών στους τοίχους, που προσβάλλουν την αισθητική και την κοινή νοημοσύνη, σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά σε τρία Δημόσια κτήρια της πόλης, την όλη κατάσταση.

Κέντρο Υγείας, Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας (Δ.Α.Κ.Α), αλλά ακόμη και στο Δημαρχείο Αλμωπίας, οι τοίχοι των οποίων... κοσμούνται με τα παρακάτω κακόγουστα και υβριστικά συνθήματα.

Η ίδια δυστυχώς κατάσταση επικρατεί και σε πολλά Σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, κάτι που δεν τιμά τους προϊσταμένους κλπ αρμόδιους των κτηρίων αυτών.

Είναι τόσο δύσκολο και δαπανηρό άραγε ο ελαιοχρωματισμός των τοίχων των Δημοσίων κτηρίων!!

Ίσως κάποιος να πει ότι και να τα βάψουν πάλι οι γνωστοί-άγνωστοι θα ξαναγράψουν!! Μάλλον, προφάσεις εν αμαρτίες!!

Kαι σαν επιμύθιο: Τι εντύπωση θα σχημάτιζαν άραγε οι τοπικοί μας άρχοντες κλπ υπεύθυνοι των κτηρίων, εάν έβλεπαν μία τέτοια κατάσταση σε έναν άλλον Δήμο!!

Δείτε σχετικά στα τρία παρακάτω ολιγόλεπτα βίντεο...

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Δ.Α.Κ.Α)

08-3-2021/16:02

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-03-08 21:31

Το Όνομά σας:

Ενας καλοπιστος πολιτης

Μήνυμα:

Επι του παραπάνω κείμενου πολυ καλώς δημοσιοποιείτε το προβλημα κ.δ/ντα του sites,όπου κατα την γνώμη μου δεν θα σταματήσει να υφίσταται το προβλημα διοτι οσο υπάρχει αδιαφορία και ατιμωρησία αυτη η κατάσταση θα διαιωνίζεται συνεχώς.

Δυστυχώς αν ρωτήσεις τους υπευθυνους των κτηρίων (διευθυντές σχολιων κ.λ.π.) ολοι τους γνωριζουν ποιοι ειναι οι (καλλιτέχνες) δολιοφθορεις ,αλλα σωπαίνουν ενεκα της θεσης και της ευθύνης που κατεχουν.
Εύχομαι να εξαλειφθεί το φαινόμενο αυτό πραγμα δύσκολο εαν δεν ευαισθητοποιηθουμε περισσότερο οι ίδιοι μας και οι αρμόδιοι φορείς.