ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ'' !!

2024-06-22

ΣΧΟΛΙΑ 4

Με αφορμή τα όσα έλαβαν χώρα τελευταία και ειπώθηκαν στην προ ημερών επιτροπή Λογοδοσίας του Δήμου Αλμωπίας, ύστερα από πρόταση του τέως Δημάρχου Μπάτση Χρήστου, αναφορικά με την εμπλοκή της Διευθύνουσας με τη δικαιοσύνη (ΔΕΣ ΕΔΩ  & Ε Δ Ω ) και την πλήρωση της θέσης που ''χήρεψε'' ύστερα από την αναγκαστική παραίτησή της με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης...

... καθολικό αίτημα των Δημοτών της Αλμωπίας, στις συζητήσεις στα πολιτικά στέκια και όχι μόνο της Αλμωπίας, αλλά και της κοινής λογικής, όπως πολλοί υποστηρίζουν, είναι να καταληφθεί η θέση από άτομο που κατάγεται από την Αλμωπία και φυσικά να πληροί τις προϋποθέσεις που θα ορισθούν (ανάλογα πτυχία, προϋπηρεσία, εμπειρία, ξένες γλώσσες κλπ)

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά λένε αρκετοί με τον τρόπο αυτό ίσως να ικανοποιηθεί και η κοινή γνώμη και το περί δικαίου αίσθημα,  από την πρώτη επιλογή του Δημάρχου Αλμωπίας, η οποία αποδείχθηκε πολιτικά τουλάχιστον, με αρνητικό πρόσημο.

Σε κάθε περίπτωση είναι αποκλειστικό δικαίωμα του Δημάρχου το πρόσωπο που θα επιλέξει, όπως αποκλειστική και η ευθύνη για την επιλογή του. Άλλωστε όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, το πάθημα πρέπει πάντα να γίνεται και μάθημα, αλλά και παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο!!

Ίδωμεν…

22/6/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-06-22 16:02

Το Όνομά σας: Α.Δ

Μήνυμα: Να θυμηθεί άλλως να διαβάσει ο δήμαρχος την απάντηση που έδωσε ο Κων/ινος Παλαιολόγος στον πορθητή , όταν ζήτησε να του παραδώσει την Βασιλεύουσα......Αντίστοιχα λοιπόν δεν αποτελεί η επιλογή της διευθυνουσας η δική του προσωπική επιλογή ,γιατί ο δήμος δεν είναι το προσωπικό του γραφείο να πάρει συνεργάτη όποιον θέλει .είναι υποχρεωμένος αξιοκρατικά να επιλεχθει ο καλύτερος με τις ανάλογες περγαμηνές και να τύχει αποδοχής όλου του δημοτικού συμβουλίου που εκπροσωπούν τους δημότες μας.επιτελους κάποιος πρέπει να του κόψει την φορα που πήρε και να τον συμβουλέψει ότι οφείλει να πράξει τα συμφεροτερα στον δήμο ,όχι ότι του κατεβαίνει στο κεφάλι του!

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-06-22 20:20

Το Όνομά σας: Α

Μήνυμα: Η κατρακύλα στο Δήμο Αλμωπίας έχει πολλά επεισόδια, αυτό μπορεί να έκανε δυνατό κρότο αλλά είναι μόνο η αρχή

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2024-06-22 21:30

Το Όνομά σας: Δημότης

Μήνυμα: Το πρόσωπο που πρέπει και ίσως ο μόνος που μπορεί να αναλάβει και να βάλει τάξη, είναι από την παράταξη της μειζονος αντιπολίτευσης (όχι εκλεγμένος( δήμαρχε, κάνε άνοιγμα στον Κ.

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία: 2024-06-23 08:22

Το Όνομά σας: Ενας

Μήνυμα: Εγώ πάντως προσφέρομαι