ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ'' (ΒΙΝΤΕΟ)

2024-06-19

ΣΧΟΛΙΑ 3

Μετά τα ερωτήματα κλπ τοποθέτηση του τέως Δημάρχου Αλμωπίας Μπάτση Χρήστου, κατά τη χθεσινή Τρίτη 18/6/2024 συνεδρίαση Λογοδοσίας στο Δήμο Αλμωπίας, αναφορικά με τα όσα έλαβαν χώρα τελευταία στην Λουτρόπολη (ΔΕΣ και ΕΔΩ), το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Παρούτογλου Νίκος, ''σηκώνοντας το γάντι'', και απαντώντας στα όσα είχε αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση ο πρώτος, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η σύλληψη της Διευθύνουσας της Λουτρόπολης (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Ειδικότερα και υπό τύπου ερωτήματος, αναρωτήθηκε ποιος άραγε πυροδότησε το όλο κλίμα, κάνοντας μία σύντομη αναφορά στο όλο ιστορικό της υπόθεσης. Τόνισε ότι η Κοινωνία έχει δικαίωμα να γνωρίζει άλλα όχι σε στυλ κουτσομπολιού αλλά ουσίας, ενώ δείχνοντας το ποινικό μητρώο της Διευθύνουσας, ζήτησε από τον Μπάτση Χρήστο να προσκομίσει και να δείξει το ποινικό μητρώο και του Διευθυντή της Λουτρόπολης επί της δικής του θητείας.

Στο τέλος επιτέθηκε λεκτικά και κατά του Γιάντση Δημήτρη για την ανάρτησή του σύμφωνα με την οποία ζητούσε διαχειριστικό έλεγχο στην Λουτρόπολη (ΔΕΣ και ΕΔΩ), χαρακτηρίζοντας την ενέργειά του αυτή ασέβεια προς το πρόσωπου του επικεφαλή της παράταξης του, εκτός και εάν με τον τρόπο αυτό προβάρει ''κουστούμι'' υποψηφίου Δημάρχου.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω αποκαλυπτικό και ενδιαφέρον βίντεο…

19/6/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-06-20 08:22

Το Όνομά σας: Δ.Σ

Μήνυμα: Δήμαρχε διακρίνω μια αγωνία σου για επιβεβαίωση των πράξεών σου.εισαι στην αρχη ακόμη, όσο για το μοντέλο το νέο στα λουτρά, κανένας δεν εμποδίζεται να κάνει όνειρα , ούτε εσύ , άλλωστε η ιδεολογική σου καταγωγη , αυτό υπαγορεύει , άσχετα αν είναι υλοποιησιμα .πρόσεξε μόνο γιατί το καλάμι σπάει εύκολα.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-06-20 17:04

Το Όνομά σας: ΚΑΠΟΙΟΣ

Μήνυμα: Δήμαρχε έκανες μεγάλη πατάτα γιατί στοχοποίησες και μάλιστα λέγοντας το όνομά του τον προηγούμενο διευθυντή ζητώντας να βγάλει στη δημοσιότητα ο μπάτσης το ποινικό του μητρώο, αφήνοντας να καταλάβει κάποιος ότι ο διευθυντής έχει πάρε -δώσε με την αστυνομία και τη δικαιοσύνη. Ξέρεις πολύ καλά ότι το ποινικό μητρών περιέχει προσωπικά δεδομένα και δεν δημοσιοποιείται. Αυτό που έκανες σηκώνει και μήνυση και αγωγή

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2024-06-20 20:01

Το Όνομά σας: Α

Μήνυμα: Παρουτογλου λέγαμε ότι ο Μπατσης είναι ο χειρότερος Δήμαρχος που πέρασε αλλά εσύ ρε μεγάλε τον ξεπερασες μέσα σε 6 μήνες πως τα κατάφερες;