ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΠΑΓΙΔΑ'' ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!! (ΦΩΤΟ)

2024-07-03

ΣΧΟΛΙΟ 1

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Συνεχίζονται δυστυχώς τα παράπονα των κατοίκων της Αριδαίας και ειδικότερα όσων χρησιμοποιούν την Ανατολική περιφερειακή οδό Αριδαίας, ως χώρο περιπάτου, αλλά και οι γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και παιδική χαρά, από την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση που βρίσκεται το οδόστρωμα ύστερα από κάθε βροχόπτωση, έμπροσθεν του παραπάνω πάρκου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλουν στην ιστοσελίδα μας, μεγάλο μέρος του οδοστρώματος, έμπροσθεν του πάρκου, πιθανώς λόγω κακοτεχνίας, συσσωρεύει μεγάλο όγκο όμβριων υδάτων, στάσιμων για αρκετές ημέρες μετά τη βροχόπτωση, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους πεζούς χρήστες του πεζοδρομίου αλλά και για τους εποχούμενους χρήστες του οδοστρώματος, κάτι που είχε αναδείξει και κατά το παρελθόν η ιστοσελίδα μας, ύστερα από παράπονα των κατοίκων και πάλι, χωρίς δυστυχώς να δοθεί λύση στο θέμα (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Μάλιστα και όπως μας ανέφεραν περαστικοί από το σημείο, πριν λίγες ημέρες, που και πάλι είχε δημιουργηθεί παρόμοιο πρόβλημα στο σημείο, για πολλοστή φορά, όχημα που περνούσε από το σημείο, εκτόξευσε ριπή υδάτων από τα λιμνάζοντα ύδατα που έφθασαν εσωτερικά της παιδικής χαράς, κάνοντας μούσκεμα τα παιδιά που έπαιζαν στην άκρη του πάρκου!!

Είναι άραγε τόσο δύσκολο να βρεθεί λύση στο πρόβλημα αυτό που ταλαιπωρεί πεζούς, εποχούμενους, μικρούς και μεγάλους και εκθέτει τους αρμόδιους, ενώ με μία μικρή παρέμβαση μπορεί να δοθεί λύση!!

Δείτε σχετικά στις παρακάτω σημερινές (03/7/2024) φώτο...

03/7/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-07-05 14:44

Το Όνομά σας: ΜΑΛΒΙΝΑ

Μήνυμα: Έχουμε νεώτερο θέμα στον άλλον περιφερειακό το λεγόμενο της Πυροσβεστικής! Υπάλληλοι του Δήμου διάνοιξαν εν ψυχρώ όπως λέμε εντός χώρου που παιζουν καθημερινά παιδιά στο 4ο Δημοτικό , σωλήνα νερού και τον άφησαν αφύλαχτο και ακάλυπτο με πλήρη και αρκετή ροή νερού χαλώντας και το παρκάκι που υπήρχε στο γηπεδάκι του Σχολείου.