ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: ΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ... (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2023-12-07

ΣΧΟΛΙΑ 6

Μπορεί οι εκλογές στον Δήμο Αλμωπίας να τελείωσαν και το εκλογικό Σώμα με την ετυμηγορία του να αποφάσισε όπως αποφάσισε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Δήμος Αλμωπίας και οι Υπηρεσίες του, θα πρέπει να σταματήσουν να λειτουργούν και να φροντίζουν για την καθημερινότητα του πολίτη.

Αφορμή για το παρόν άρθρο, τα παράπονα που εξέφρασαν κάτοικοι της Αριδαίας και ειδικότερα για την κατάσταση που βρίσκεται το οδόστρωμα, κατά μήκος της Ανατολικής Περιφερειακής οδού, και στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, καθόσον η μεγάλη λακκούβα που δημιουργήθηκε στο οδόστρωμα, σε συνδυασμό με τα λιμνάζοντα όμβρια ύδατα και τα φύλλα από τα δένδρα που υπάρχουν στο οδόστρωμα και στο πεζοδρόμιο, δημιουργούν μία επικίνδυνη κατάσταση (γλίτσα κλπ) για τους περιπατητές πεζούς που χρησιμοποιούν το πεζοδρόμιο αλλά και κυρίως για τους εποχούμενους στην οδό.

Μάλιστα η ιστοσελίδα μας έγινε αυτόπτης μάρτυρας, όταν χθες απογευματινές ώρες, έμφορτο αγροτικό, υπέπεσε μέσα στην λακκούβα, η οποία δεν ήταν ορατή λόγω των υδάτων και των φύλλων, ενώ ζευγάρι περιπατητών στον πεζόδρομο, δέχθηκε ριπή υδάτων από τα λιμνάζοντα στο οδόστρωμα νερά από διερχόμενο όχημα.

Είναι άραγε τόσο δύσκολο να καθαρισθεί ο παραπάνω δρόμος και το πεζοδρόμιο, αλλά και το εσωτερικό της παιδικής χαράς και πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής από τα φύλλα κλπ απορρίμματα που υπάρχουν μέσα σ΄αυτό!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

07/12/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-12-07 11:45

Το Όνομά σας: Ενας

Μήνυμα: Εδώ ζούμε πως το είπε κάνουμε καλητερη την ποιότητα ζωής

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2023-12-07 11:57

Το Όνομά σας: 

Μήνυμα: Με αυτά θα ασχολούμαστε τώρα ρε φίλε. Εδώ χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια. Με τον πόνο μας παίζεις...

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2023-12-08 08:29

Το Όνομά σας: Εεεεεε

Μήνυμα: Πότε να προλάβουν ρε παιδιά. Χαλαρώστε λίγο.. Έκανε άλλες καταστροφές.... Τα φύλλα σας πείραξαν...

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία: 2023-12-08 10:07

Το Όνομά σας: Αλλος

Μήνυμα: Η υπηρεσία του δήμου δεν έχει έναν υπεύθυνο και θα μπορούσαν να το διορθώσουν αλλά ναι ακόμα δεν έχει γίνει κάποια σοβαρή καταστροφή..

ΣΧΟΛΙΟ 5

Ημερομηνία: 2023-12-08 16:09

Το Όνομά σας: Κλάρο

Μήνυμα: Τόσα προβλήματα έχει ή Αλμωπία εδώ κολλήσατε εσείς;

ΣΧΟΛΙΟ 6

Ημερομηνία: 2023-12-10 16:06

Το Όνομά σας:

Μόνο αυτό είναι;Στη Φουστανης έπεσαν δένδρα και ακόμη είναι στη μέση του δρόμου όπως και τα δέντρα της εκκλησίας.