ΑΡΙΔΑΙΑ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-07-22

ΣΧΟΛΙΟ 1

Αγανάκτησε μάλλον κάτοικος της Αριδαίας από την αδιαφορία των αρμοδίων, αλλά και ύστερα και από σχετική ανάρτησή μας αναφορικά με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο μικρό παρκάκι έναντι του Ιερού Ναού Αγ.Νικάνδρου στο κέντρο της πόλης της Αριδαίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), και αποφάσισε να αναλάβει δράση!!

Έτσι λοιπόν την Κυριακή, με την σκούπα και το φαράσι ανά χείρας, σκούπισε και καθάρισε, στο μέτρο του δυνατού, το σημείο από τα κλαδιά και τα περιττώματα των πελαργών, βάζοντας τα... γυαλιά στους αρμόδιους της καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση ή έχουν να διαβούν από το σημείο αλλά και γενικότερα από το κέντρο της πόλης αρκετό καιρό ή περνούν, βλέπουν και δε δίνουν ουδεμία σημασία!!

Κατά τα άλλα, όλα βαίνουν καλώς στην πόλη!!, ενώ θα ήταν παράλειψη να μην αποδώσουμε τα εύσημα στην κίνηση αυτή του συμπολίτη μας, ευχόμενοι να βρει μιμητές...

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο που μας έστειλε συνεργάτης της ιστοσελίδας μας...

22-7-2021/13:02

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-07-23 22:16

Το Όνομά σας:

Ένας καλοπιστος Πολίτης

Μήνυμα:

Τα ευσημα πρεπει να τα δωσουμε σε αυτον τον πολίτη αλλα να γινουμε μιμητές και οι αρμοδιοι υπαλληλοι καθαριοτητας να το........ξυνουν πάει πολυ. Μεχρι να μπουνε σε καποιο 2μηνο η 3μηνο στον Δήμο για καθαριοτητα παρακαλανε τον καθε μακακα και φιλουν.......ποδιες να μην αναφερω κατι αλλο.
Βεβαια στα παραπανω υπαρχουν και οι εξσιρεσεις καθοσον υπαρχουν και ευσυνείδητοι υπάλληλοι για να μην τους αδικουμε.
Σχετικα με αυτο το βίντεο επρεπε ηδη ο αντιδήμαρχος καθαριοτητας να ερευνησει για τον υπαλληλο και να του αποδωσει το αναλογο με βαση των κανονισμων που έχουν.