ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ’’!!-ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ... (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-05-18

Κατά τη χθεσινή (Τρίτη 17/5/2022) επεισοδιακή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, στην πρώτη διά ζώσης μετά από δύο χρόνια, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 27 θέματα, μετά την τοποθέτηση του Χατζηδημητρίου Σάκη (ΔΕΣ και ΕΔΩ), του Μπίνου Δημήτρη (ΔΕΣ και ΕΔΩ)...

... ζήτησε και έλαβε το λόγο ο επικεφαλής του συνδυασμού ''ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'' και μέλος αυτής Παρούτογλου Νίκος, ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά και αυτός στον τρόπο λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής, ενώ απάντησε εμμέσως πλην σαφώς και στις αιτιάσεις και την κριτική του Χατζηδημητρίου Σάκη...

... αναφορικά με τις ευθύνες που του καταλόγισε για τον αποκλεισμό της Αντιπολίτευσης από τα όργανα του Δήμου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πληροφόρηση για τα όσα συζητούνται και τι αποφασίζονται μέσα στις επιτροπές κλπ όργανα του Δήμου Αλμωπίας, αναγνωρίζοντας τις όποιες ευθύνες του αναλογούν.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω ενδιαφέρον βίντεο, ενώ σε επόμενες αναρτήσεις μας, δείτε τις απαντήσεις του Προέδρου της Επιτροπής και Δημάρχου Αλμωπίας Μπάτση Χρήστου, επί όλων των ανωτέρω λεχθέντων.

18/5/2022