ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’ Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’’!!-ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ... (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-05-18

Κατά τη χθεσινή (Τρίτη 17/5/2022) επεισοδιακή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, την πρώτη διά ζώσης μετά από δύο χρόνια, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 27 θέματα, ζήτησε και έλαβε το λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και μέλος της Επιτροπής Χατζηδημητρίου Σάκης...

... ο οποίος για μία ακόμη φορά έκανε τις δικές του παρατηρήσεις και επεσήμανε τις ευθύνες προς τη Δημοτική Αρχή για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, και ειδικότερα για τον τρόπο συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής (ακατάλληλη ώρα, πολλά θέματα και στην αποστολή των εισηγήσεων των θεμάτων που αποστέλλονται με βραδύτητα)...

... αλλά και τις ευθύνες που έχει ο Παρούτογλου Νίκος για τον αποκλεισμό της Αντιπολίτευσης από τα όργανα του Δήμου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πληροφόρηση για τα όσα συζητούνται και τι αποφασίζονται μέσα στις επιτροπές κλπ όργαν του Δήμου Αλμωπίας.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω ενδιαφέρον βίντεο, ενώ σε επόμενες αναρτήσεις μας, δείτε την τοποθέτηση του πρ΄΄ωην Δημάρχου Αλμωπίας και μέλους της Επιτροπής Μπίνου Δημήτρη, του Παρούτογλου Νίκου και τις απαντήσεις του Προέδρου της Επιτροπής και Δημάρχου Αλμωπίας Μπάτση Χρήστου.

18/5/2022