ΑΡΙΔΑΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΝΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

2023-11-19

Η πτώση ενός δένδρου, συνεπεία των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή, και ειδικότερα στην επαρχιακή οδό Έδεσσας-Αριδαίας πλησίον της τ.κ Σωτήρα-Πέλλας, ήταν η αιτία, αφενός να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα χωρίς ευτυχώς συνέπειες για τον οδηγό του οχήματος...

... αφετέρου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η αιτία, να βυθιστεί στο σκοτάδι η Αλμωπίας για πάνω από 1-2 ώρες, χθες Σάββατο βραδινές ώρες, όπου μάλιστα χρειάσθηκε και η επέμβαση της Π.Υ Έδεσσας.

Έτσι λοιπόν ο ''Στρατηγός'' άνεμος, πρόσφερε στους κατοίκους της Αριδαία, εξ΄ανάγκης και υποχρεωτικά!! ένα ξεχωριστό και ρομαντικό Σαββατόβραδο, με κεριά και... σκοτεινή ατμόσφαιρα. Τελικά η όποια βλάβη στο δίκτυο αποκαταστάθηκε μετά από αρκετή ώρα και είδε η Αλμωπία φως!!

Καθ΄όλη τη διάρκεια επίσης της ημέρας, υπήρχαν πάνω από 10 μικρό-διακοπές στην Αλμωπία, ένεκα των ανέμων, που ακόμη και τώρα πνέουν δυνατά στην Αλμωπία.

Δεν γνωρίζουμε εάν το απαρχαιωμένο δίκτυο της ΔΕΗ έπαιξε κάποιο ρόλο, αλλά κάτι επιτέλους θα πρέπει να γίνει με το θέμα αυτό.

19/11/2023