ΑΡΙΔΑΙΑ: ΝΕΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ… ΠΥΞΙΔΑ!! (ΦΩΤΟ)

2022-11-19

Ρεπορτάζ By Sakis

Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι μία ακόμη επισήμανση-υπόδειξη της ιστοσελίδας μας, η οποία έγινε κατόπιν παραπόνων και διαμαρτυριών των επισκεπτών της Λουτρόπολης, βρήκε τη λύση της.

Αναφερόμαστε σε σχετικό δημοσίευμά μας αναφορικά με την έλλειψη Δημόσιων τουαλετών στην παραπάνω επιχείρηση, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες, για να ικανοποιήσουν τη φυσική τους ανάγκη να τρέχουν στα βουνά και στα λαγκάδια...

... καθόσον η χρήση των τουαλετών στα υπάρχοντα καταστήματα καφέ και εστίασης της Λουτρόπολης από αυτούς, συναντούσε-και δικαιολογημένα- την άρνηση των καταστηματαρχών όπως μας είχαν αναφέρει οι επισκέπτες (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Έτσι λοιπόν, εδώ και έναν μήνα περίπου, δόθηκαν προς χρήση στο κοινό πάνω από 20-25 συνολικά νέες τουαλέτες (Ανδρών- Γυναικών), που βρίσκονται δίπλα στο Μασάζ του Σαμαρά, στη δεξιά πλευρά όπως ανεβαίνουμε για τις πισίνες και πίσω από τους μικροπωλητές...

... λησμόνησαν όμως να τοποθετήσουν και τη σχετική πινακίδα με την ανάλογη ένδειξη, με αποτέλεσμα να ρωτούν και να ξαναρωτούν τους πωλητές  στο χώρο, για να τις ανακαλύψουν!!

Ας ελπίσουμε ότι μετά τις νέες τουαλέτες που επιτέλους κατασκεύασαν οι υπεύθυνοι- και μπράβο τους- ύστερα από τόσα χρόνια να τοποθετήσουν και τις ανάλογες ενημερωτικές πινακίδες.

Δείτε σχετικές φώτο...