ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΟΥ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!! (ΦΩΤΟ)

2021-07-26

ΣΧΟΛΙΑ 2

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!! -ΕΝ ΕΤΗ 2021 Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ  ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ!!

Τα παράπονά τους εξέφρασαν στην ιστοσελίδα μας, για πολλοστή φορά δυστυχώς, επισκέπτες στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, θέτοντας παράλληλα και το εύλογο ερώτημά τους.

Σε κάθε οργανωμένη επιχείρηση, υπάρχουν τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Δυστυχώς στη σύγχρονη επιχείρηση της Λουτρόπολης Αλμωπίας, η οποία δέχεται και εξυπηρετεί χιλιάδες κόσμο, αυτό μάλλον αποτελεί, διαχρονικά, ουτοπία!!

Για να είμαστε όμως ακριβοδίκαιοι, υπάρχουν δύο τουαλέτες στον χώρο της Λουτρόπολης, οι οποίες όμως, άκουσον άκουσον!! η μία από αυτές είναι μονίμως κλειδωμένη και η άλλη βρίσκεται σε απαράδεκτη κατάσταση από άποψης καθαριότητας, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φώτο.

Η ευθύνη φυσικά βαραίνει και αφορά διαχρονικά όλες τις διοικήσεις που πέρασαν και δε φρόντισαν να πράξουν το αυτονόητο, δυσφημώντας έτσι την Λουτρόπολη και προκαλώντας τα δυσμενή σχόλια των επισκεπτών...

... οι οποίοι για να ικανοποιήσουν τη φυσική τους ανάγκη τρέχουν στα βουνά και στα λαγκάδια, καθόσον η χρήση των τουαλετών στα υπάρχοντα καταστήματα καφέ και εστίασης από αυτούς, συναντά-και δικαιολογημένα- την άρνηση των καταστηματαρχών όπως μας αναφέρουν οι επισκέπτες.

Παρά τις πληροφοριακές πινακίδες που υπάρχουν εσωτερικά της Λουτρόπολης που ενημερώνουν τους επισκέπτες σχετικά με τα αξιοθέατα κλπ χώρους, δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά η ένδειξη TOYΑΛΕΤΕΣ ή WC.

Δείτε σχετικά στις παρακάτω φώτο...

26-7-2021/12:50

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-07-26 13:11

Το Όνομά σας:

Λινα Σ

Μήνυμα:

Πριν δύο χρόνια που πήγα εκεί για να πάω τουαλέτα που δεν έγραφε πουθενά αφού έψαχνα απεγνωσμένα παρήγγειλα καφέ τον προπληρωσα πριν σερβιριστεί και ετρεξα στην τουαλετα . Και εκεί μην νομίζετε ότι έλαμπαν από καθαριότητα. Απλώς ανεκτές. Και πράγματι διαμαρτυρήθηκα σε κάποιο κιόσκι με εισιτήρια αλλά απλώς θα με πέρασαν για γραφική... Και η καθαριότητα του χώρου χάλια.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-07-26 13:25

Το Όνομά σας:

Nικόλας

Μήνυμα:

Λεφτά για δημινίτες, για δεξιώσεις και τραπεζώματα έχουν. Για να κάνουν δύο τουαλέτες δεν έχουν;